Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

H κοτσάνα της ημέρας

...Κανένα καινούργιο, νικηφόρο ρεύμα, είτε πρόκειται για τον μπολσεβικισμό, είτε για τον φασισμό, είτε πρόκειται για τη “Μπολιβαριανή Επανάσταση” του Τσάβες, είτε για τους νεοσυντηρητικούς του Μπους, δεν συγκροτήθηκε με βάση το “άνοιγμα στο κέντρο”. Αντίθετα, συγκροτήθηκαν με βάση ανατρεπτικές (αριστερές ή δεξιές) απαντήσεις σε κρισιακά φαινόμενα, σε ένα ριζοσπαστισμό που είχε τη δύναμη να προσελκύει το “κέντρο” ή μάλλον να διαμορφώνει ένα καινούργιο “κέντρο”, δηλαδή μια νέα ηγεμονία, κοντά στο δικό τους πολιτικό “άκρο”...

11 σχόλια:

  1. Θεός!! Χαρακτηριστικό της ιδεολογίας τους αυτό το απαύγασμα σκέψης του ΠΠ.. Για να καταλάβω καλά ο φασισμός-ναζισμός και οι νεο-υπερσυντηρητικοί όλου του κόσμου διαμορφώθηκαν με βάση ανατρεπτικές και ριζοσπαστικές ιδέες;; Μάλιστα.. Αυτός ο άνθρωπος θεωρείται και...κομμουνιστής από κάποιους!! Μ αρέσει και που επανεισάγει τη θεωρία των 2 άκρων.. Βρε ποιούς μου θυμίζει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. "Άκρα"= καλά -αντισυστημικά, "κέντρο"= κακό συστημικό.

      Τονέ κολάτσισε τον Μαρξ ο Πι-Πί

      Διαγραφή
    2. @Διαφθορέας Συνειδήσεων:
      Δεν θεωρείται απλά "κομμουνιστής", αλλά και ..."υπερεπαναστάτης"!!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. @Αντωνης:
      Η δική μας εννοείς προφανώς, γιατί Πιπί υπάρχουν πολλοί...

      Διαγραφή
  3. Συνεπής στην ιδεολογία των "πλατειών" ο Π.Π.
    Όπως και ο Δελαστίκ που έβγαζε "αντισυστημική" την ΧΑ.

    Το πρόβλημα είναι κάποιοι να τους θεωρούν και "αριστερούς"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η μακιαβελικη αριστερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι αυτος που ..."ελειπε" απο το Δημοτικο Συμβουλιο της Αθηνας οταν αποφασισαν να αφησουν ελευθερα τους Ναζηδες να προπαγανδιζουν τις θεσεις τους και "εριξε" το αναθεμα της συμφωνιας στον "σφο" του Κουτσουκη ,κουκουτση (πως τον λεγαν ) που τον αναπληρωνε ? Δεν ειναι βλακας ο ανθρωπας παιδια ...κρυπτοφασιστας ειναι (και πλεον "παιζει" και ποσο αποτελεσματικος ειναι και στο "κρυφτο")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Γκεόργκυ Ζούκωφ:
      Όχι, αυτός που "έλειπε" από το ΔΣ είναι ο Π.Κωσταντίνου.
      Αυτός που ζήταγε την επέμβαση της ΕΕ υπέρ των σαλαφιστών κανίβαλων της CIA στην Συρία...

      Μπαχτσές ολάνθιστος....

      Διαγραφή
    2. Α ειναι μπολικοι κει μεσα αρα ....καλα λες μπαχτσες !!!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.