Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Υιοθετεί πλήρως και ανεπιφύλακτα τους ισχυρισμούς των χρυσαυγιτών ο ΣΥΡΙΖΑ!

Για του λόγου το αληθές: 




Οι παραπάνω "ομορφιές" από τον ιστότοπο του ΣΥΡΙΖΑ neaellada.gr, στον οποίο αναρτάται και το σχετικό βίντεο με την ομιλία του αρχιναζιστή Χρ.Παππά από το βήμα της βουλής, η οποία προβάλλεται και από το κανάλι της "Αυγής" (όχι της Χρυσής, της άλλης) στο you tube. (έτσι για να μην δικαιολογείται να νομίσει κάποιος πως πρόκειται για κάποιου είδους "γκάφα" του neaellada)

Nα δεις πως τους έλεγαν παλιά...
...α ναι, σοσιαλφασίστες!


7 σχόλια:

  1. Οι καραγκιοζηδες στο Βαθύ Κ
    Προσπαθούν να σώσουν τους σοσιαλφασιστες Συριζαιους,
    Βγάζοντας τους (Ι/5) ακατάλληλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Antonxxx:
      Δεν τους θεωρώ καραγκιόζηδες. Η δουλειά που κάνουν είναι στοχευμένη

      Διαγραφή
    2. Και βέβαια κάνουν στοχευμένη δουλεια αλλα δεν παύουν να ειναι καραγκιοζηδες

      Διαγραφή
    3. To βαθυ κοκκινο ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο, για να αποδεικνυει σε καποιους που αμφιταλατευονται πολιτικα, τι συμβαινει οταν καποιοι που θεωρουνται αριστεροι, ειναι και με το συριζα αλλα και κατα, θελουν και δεν θελουν την ευρωπη, υπερασπιζονται κουκουλοφορουςκαι εξωκοινοβουλευτικους με υποπτη δραση με αμφιβολα αποτελεσματα για τα λαικα συμφεροντα και γενικα επικρατει ενα ειδος πολιτικης σύγχυσης. Επισης, δεν ξεχνανε καθε 4-5 αναρτησεις, να πετανε και λασπη στο ΚΚΕ, μαζευοντας πολλα αντικομμουνιστικα σχολια καθε φορα.
      Εγω πιστευω οτι υπαρχουν και 2-3 ατομα σοβαρα σε αυτο τον χωρο αλλα γενικα υπερεχει η ημιμαθεια, τα ευκολα τσιτατα και μια κενη επαναστασιολογια που ειναι πολυ διαδεδομενη κυριως σε νεαρες και ανωριμες ηλικιες. Δηλαδη, αν καποιος καθισει να διαβασει τι λεει το Βαθυ και ενα οποιαδηποτε κομμουνιστικο blog οπως αυτο ή το redfly, αν εχει επιγνωση και παιδεια,θα ξεχωρισει αμεσως την ποιοτητα της διαλεκτικης απο τα σκορπια φιλοσοφηματα. Εμενα παντως μερικες φορες με διασκεδαζουν οι αναρτησεις του Βαθυ αλλα δεν παυει ο ρολος του να σιγονταρει τον οπορτουνισμο.
      γ.γ.

      Διαγραφή
  2. Και που να χειροτερέψουν τα πράγματα... Αυτοί δεν κρατιούνται από τώρα, που είναι soft η κατάσταση!

    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε επιτελους! Να ανέβει λιγο ο φασισμός! Με 17 μόνο ώρες την ημέρα που τον νιώθω πάνω μου τι να πρωτοπρολαβω να χαρώ απο δαύτον ο καψερός!

    Θα κάνω διαθήκη θα τα γράψω όλα στη χρησοι πσολυ και θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ! Τέλος!

    ΑΛΗΣ

    ΥΓ τι αλλο να κανω για τη motoroil;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.