Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ψάξαμε και βρήκαμε γιατί (και παράλληλα με τι) ανεβαίνουν τα ποσοστά της ΧΑ!

Τελικά η απάντηση για το φούσκωμα των εκλογικών ποσοστών της ναζιστικής συμμορίας ήταν μπροστά στα μάτια μας τόσο καιρό και δεν μπορούσαμε να την δούμε.

Σας την παρουσιάζει σε αποκλειστικότητα το fadomduck2:
>
>
>
>
>

Aύξηση των ανδρών στην Ελλάδα που επιθυμούν μεγέθυνση πέους


Αυξάνονται συνεχώς τα ποσοστά των Ελλήνων ανδρών που επιθυμούν μεγέθυνση και πάχυνση τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία Ελλήνων ανδρολόγων! Η αύξηση το 2013 ξεπέρασε το 70%, σε σχέση με την τελευταία δεκαετία, καθώς στη χώρα μας η πρώτη μεγέθυνση πέους πραγματοποιήθηκε πριν από περίπου 15 χρόνια. Να σημειωθεί ότι στην πλειοψηφία τους οι άνδρες που επιθυμούν μεγέθυνση πέους είναι ελεύθεροι, πάνε μόνοι τους στο γιατρό και ηλικιακά κυμαίνονται από 18 μέχρι 70 χρόνων.


Όπως αναφέρουν τα στοιχεία το μέγεθός που πρέπει να είναι ένα πέος φαίνεται να απασχολεί ένα μεγάλο κομμάτι και της ανδρικής ελληνικής κοινωνίας. Παρά το γεγονός ότι η ιατρική επιστήμη θεωρεί -και σωστά- ότι το μέγεθος δεν έχει καμιά σχέση με τη λειτουργικότητα. Η πιο κλασική δε συμβουλή, των ανδρολόγων είναι πως όλα τα μεγέθη είναι καλά φτάνει να κάνουν τη δουλειά τους. Συνήθως στον ευρωπαϊκό πληθυσμό τα ανδρικά «προσόντα» κυμαίνονται από 13-15 εκατ., ενώ στους μαύρους πληθυσμούς είναι λίγο μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με τους ειδικού υπάρχει ένα τμήμα του ανδρικού πληθυσμού που βιώνει έντονο άγχος για το μέγεθός του και αυτό μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε αποχή από το σεξ και σε ακραίες περιπτώσεις αυτοτραυματισμούς στην προσπάθεια να το μεγεθύνει με «πρωτόγονες» μεθόδους.

Η τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα για την μεγέθυνση θεωρείται από τους ειδικούς απλή και αποτελεσματική μόνο όταν γίνεται από εξειδικευμένο χειρουργό ανδρολόγο, με έμπειρη ομάδα. Για το λόγο αυτό ο ενδιαφερόμενος θα πρέπει να ενημερωθεί για το βιογραφικό και την εμπειρία του χειρουργού.

4 σχόλια:

  1. Κακοήθειες!! Υπονοείς οτι οι ψηφοόροι της Χ.Α. δεν έχουν προσόντα; Τι αποδείξεις έχεις; Είναι τοσό λεβέντες φαντάσου που και τα μαχαιρώματα που θέλουν οι ίδιοι να κάνουν τα έχουν αναθέσει σε άλλους....Ούτε αυτό δεν μπορούν να κάνουν οι άχρηστοι....Γαμώ το Πηγάδι μου μέσα!!

    Alex Mpr Emp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Alex Mpr Emp:
      Δεν υπονοώ τίποτε.
      Απλά παρατήρησα πως η εκλογική έκρηξη της ΧΑ συμπίπτει με την έκρηξη του ποσοστού αυτών που θεωρούν τον εαυτό τους "ανεπαρκή".
      Μετά σύνδεσα με το παραπάνω τις επιθέσεις της ΧΑ σε μαύρους (που φημολογείται πως είναι εξαιρετικά προικισμένοι), αριστερούς (που φημολογείται πως έχουν πλούσια σεξουαλική ζωή) και χειρονάκτες εργάτες (που φημολογείται πως έχουν εξαιρετικές επιδόσεις στο άθλημα).

      Βάλε τώρα πως οι ουσίες οι οποίες χρησιμοποιούνται για το "φούσκωμα" των μυών προκαλούν πτώση των μαλλιών (καράφλα) και ελάττωση του μεγέθους στο γνωστό σημείο, και νομίζω πως το παζλ συμπληρώνεται...

      Διαγραφή
  2. @TRASH:

    Και εγω καράφλα εχω, τι υπονοείς;

    Για το φασισμο:
    Σε μια συζήτηση με εναν οπαδο της αναρχίας, ήρθαμε στο θέμα της ιδεολογικό-πολιτικης αγωγής, που θα προτιμούσαμε ως γονείς, να λαβουν τα παιδια μας και τι επιδρασεις δέχεται καθημερινά ενα παιδι.
    Δεν κράτησε ομως, δυστυχώς, πολύ η συζήτηση γτ ήρθαμε σε κόντρα από την αρχή. Εγω μίλησα για έναν ατόφιο, συμπαγή και ευθύ κομμουνιστικό προσηλυτισμό, ενώ ο αναρχικός για μια ελευθέρια επιλογής "ας διαλέξει μόνο του το παιδί τι του αρέσει!". Εκεί μου ανάψανε τα λαμπάκια και σηκώθηκα και έφυγα!

    Σκεφτηκα λοιπόν, αργότερα (οταν ηρέμησα), οτι ο φασισμός είναι κατα πρωτοις η ιδεολογία της ευκολίας, της απλοϊκότητας και αυτό για τα παιδιά ειναι πολυ ελκυστικό, δεν ειναι;

    (θα του του πω αυριο αυτο)

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      Πες στα παιδιά την αλήθεια για τον φασισμό, για τις σφαγές γυναικόπαιδων, για την πείνα, τον πόλεμο, και δεν θα τον βρουν διόλου ελκυστικό.

      Έτσι εύκολα και απλά...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.