Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 24 Μαΐου 2014

Ντονιέτσκ – Λουγκάνσκ ενώνονται στη Novorossiya (Νέα Ρωσία)

Oι αυτοανακηρηχθείσσες αυτόνομες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ, στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσαν σήμερα πως έχουν υπογράψει μνημόνιο ενοποίησης υπό τον τίτλο Novorossiya (Νέα Ρωσία).

Οπως ανακοίνωσαν οι εκλεγέντες κυβερνήτες των δύο περιοχών, εργάζονται πάνω σε μια κοινή κοινωνική και οικονομική πλατφόρμα, ενώ επανέλαβαν πως δεν αναγνωρίζουν τις αρχές του Κιέβου, τονίζοντας πως θα αναγνωρίσουν την νέα κυβέρνηση της Ουκρανίας, μόνο εάν το Κίεβο αναγνωρίσει την ανεξαρτησία του Ντονιέτσκ και του Λουγκάνσκ και απομακρύνει άμεσα τις στρατιωτικές δυνάμεις που πολιορκούν την περιοχή.

Νωρίτερα σήμερα και οι δύο δημοκρατίες ανακοίνωσαν πως θα απέχουν απο τις αυριανές προεδρικές εκλογές της Ουκρανίας.
Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.