Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

ΣΟΚ στην Πάτρα!

Σόκ στην πόλη της Πάτρας από το απόγευμα της Κυριακής. Ένα ένα τα σπίτια απαλλοτριώνονται και ήδη τα περισσότερα ανήκουν στο κράτος. Εκδιώχθηκαν οι κάτοικοί τους οι οποίοι θα μένουν σε παραπήγματα και θα σιτίζονται με κουπόνια.

Εικόνες πρωτόγνωρες καθώς ήδη οι πρώτοι Πατρινοί προσπαθούν να φύγουν από την πόλη, αλλά απαγορεύονται οι μετακινήσεις. Ο επίτροπος Πελετίδης διέταξε να τους πετάξουν στα πιράνχας. Επίσης διέταξε όλοι, άνδρες και γυναίκες, να αφήσουν μουστάκι και να φορέσουν γυαλιά σαν τα δικά του.

Το δημαρχείο της Πάτρας από χθες
Ήδη από τα μεγάφωνα της πόλης ακούγεται η Διεθνιιιης, προσαρμοσμένη στην πατρινή ντοπιολαλιά. Καταργούνται και τα καρναβάλια και πλέον οι λιλιπούτειοι καρναβαλιστές θα ντύνονται μόνο σαν τον Δήμαρχο τιμής ένεκεν.
Πηγή: 2310net

3 σχόλια:

 1. Χα χα πολύ πετυχημένο και δροσερό κειμενάκι. ΄Ομως θα μπορούσατε να το κάνετε και λίγο πιο μοβόρικο. Να βάζατε και κανένα κονσερβοκούτι ρε αδερφέ. Ει δυνατόν σκουριασμένο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ουπς τώρα το είδα ότι θέλετε και ψευδώνυμο. Σοφία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @Σοφία:
   Από ότι βλέπεις, το κείμενο και εμείς από το 2310net το αναδημοσιεύσαμε.
   Και η πλάκα είναι πως κάποια από αυτά ακούστηκαν και στα ...σοβαρά(!!!) πριν τις εκλογές από τους αντίπαλους του Πελετίδη....

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.