Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

Ώστε "δεν είναι αλήθεια" πως ο Καμίνης εξελέγει με την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ βρε λωποδύτες;

Παρατηρήστε το ύφος της κυριούλας του ΣΥΡΙΖΑ στο παρακάτω βίντεο την ώρα που η Τρέμη της κάνει απροκάλυπτες πλάτες προσπαθώντες πότε να κόψει και πότε να βάλει λόγια στο στόμα του Κατσιώτη, και την "ιερή της αγανάκτηση" όταν ο τελευταίος της υπενθυμίζει την στήριξη του Τσιπρέικου στον Καμίνη το '10 (2:10-2:23)

Η κυριούλα ψεύδεται ανερυθρίαστα ενώπιον του πανελλήνιου (για μια ακόμη φορά).
Τα συμπεράσματα για την υποτίμηση της μνήμης και της νοημοσύνης του κόσμου, τα αφήνουμε στους ψηφοφόρους τους...




Για την στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ στον Καμίνη, παραθέτουμε κάποιους ενδεικτικούς τίτλους και άρθρα της «Αυγής» κατά το διάστημα της προεκλογικής και εκλογικής περιόδου των προηγούμενων τοπικών εκλογών:

4 σχόλια:

  1. Λεπτομέρειες. Είσαι κακοπροαίρετος και δεν θέλεις να ενωθεί η αριστερά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ζαχαρίας Αποστόλου:
      Η αριστερά (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΔΗΜΑΡ) ενώθηκε στις προηγούμενες τοπικές εκλογές για να υποστηρίξει από κοινού Μπουτάρη και Καμίνη.

      Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι που κατεβάζει διασπαστικούς υποψήφιους...

      Διαγραφή
  2. Πλάκα κάνω...Στην Πετρούπολη μένω και τόσα χρόνια οι Συριζαίοι στήριζαν Πασόκο δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή έχει δημιουργηθεί θέμα με εμένα και τον Μπαλασόπουλο δες πρώτα τι γράφει για εμένα και μετά επιλέγεις αν θα δημοσιεύσεις σχόλια μου. Απλά ενημέρωσε με να ξέρω να γράφω ή όχι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.