Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

Σφηνάκι #40

- Είναι αναγκαία η επαναστατική ανατροπή του καπιταλισμού για να βελτιωθούν πραγματικά οι συνθήκες της λαϊκής διαβίωσης.
- Δε δίνετε πεντάρα για τον κόσμο, τον παραπέμπετε στη δευτέρα παρουσία του σοσιαλισμού!
-Ωστόσο, οι κομμουνιστές είναι πρόθυμοι να κριθούν και για την παρέμβασή τους στην καθημερινή ζωή του λαού, τις προσπάθειές του να βελτιώσει τη ζωή του εδώ και τώρα, στο υφιστάμενο σύστημα.
-Είστε πουλημένοι, συστημικοί, προδώσατε την επανάσταση, ουου!

(ΔΕΝ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΩ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ, ΗΛΙΚΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ...)
Από σχόλιο στο Lenin reloaded

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.