Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Σφηνάκι #38

-"Αριστεριστές";


Για να μην τους αδικήσουμε, εκτός από την εξόφθαλμη προβολή του ΗΓΕΤΗ, υπάρχουν και δύο γραμμές κριτικής στον ΣΥΡΙΖΑ, και ένα τάνκερ αντι-ΚΚΕ μπόχας...

7 σχόλια:

  1. Το συγκεκριμένο μπλογκ είναι κάτι ανάμεσα στην σούπερ κατερίνα και την εσπρέσο της αριστεράς, είναι πολύ πολύ δύσκολο να το πάρεις στα σοβαρά.
    JLorX99

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..ΑΝΤικομμουνιστές σε Αφασία, Ρεφορμιστες και ΣΥγκρουσιακοί για Αποφόρτιση!!!
    Θα διαφωνήσω με τον αποπάνω, το συγκεκριμένο μπλογκ είναι απολυτα αντιπροσωπευτικό για μια σημαντικήμερ'ίδα του συγκεκριμένου χώρου, κυρίως δε για το στελεχιακό δυναμικό
    Πέρα απο την πλάκα,είναι σωστό να τους λέμε αριστεριστες? Είναι εμετικοί αντικομμουνιστές (με επιχειρήματα που πολλές φορες θυμίζουν Κασσιδιάρη!!!) και λένε ότι δεν θα αλλάξει ποτέ η τάξη που είναι στην εξουσία.. όσο για την σύγκρουση είναι φανερό ότι δεν την εντάσσουν στην επανάσταση αλλά σε μικρές συγκρούσεις χωρίς σχέδιο και στόχο..μάλλον για συναισθηματική εκτόνωση..δουλέυουν σαν μια κυλιομενη ταινία που απομακρύνει νέους με ανησυχίες απο την ταξική πάλη και μόλις τριανταρήσουν και βγούν στην παραγωγή τους στέλνει σπίτι τους..
    Μανουήλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οποιοσδήποτε σύντροφος έχει περάσει από πανεπιστημιακό χώρο και έχει λάβει μέρος σε συζητήσεις στα τραπεζάκια, δεν μένει έκπληκτος με την αντιμετώπιση και την σκεψη (;)των αριστεριστών τύπου ανταρσυα.
    Αρκετές φορες, έχω συμμετάσχει σε συζητήσεις μαζί τους, χωρίς να δηλώσω την πολιτική μου ταυτότητα. επίτηδες κάποια στιγμή τους ρωτάω τη γνώμη τους για το ΚΚΕ. Αυτό που ακολουθεί, σε όλες μα όλες τις μέχρι τώρα περιπτώσεις, είναι οχετός, εμπάθεια και ψέματα για το κόμμα,όπου φυσικά, με πολύ προσοχή βγάζουν από την κριτική τους την βάση και επιτίθονται πολυ πονηρά μονο στα ηγετικά στελέχη. ένας βαμμένος δεξιός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την φρασεολογία και τις προσβολές που εκτοξεύουν οι ανταρσυανοι στο ΚΚΕ αλλα και στο ΠΑΜΕ.
    Τώρα για το αν πρέπει να τους ονομάζουμε αριστεριστές, τι να πω. Εγώ ώρες ώρες δυσκολεύομαι να τους διακρίνω από τους σουρωμένους χούλιγκαν των γηπέδων που φωνάζουν συνθήματα, κάνουν τα επεισόδια τους, σπάνε καμια βιτρίνα και μετά καταλήγουν για μπύρα και τσιγαράκι. Πως το είχε πει ένας μεγάλος για το ποιος χώρος είναι η παιδική αρρώστια του κομμουνισμού; Ακριβώς αυτό ειναι οι αριστεριστες… ανωριμα παιδάκια. Greg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ffc:
      Τα σχόλια διαγράφονται επίσης ως εκτός θέματος (trolling)

      Διαγραφή
  6. @ffc:
    Kατόπιν ωριμότερης σκέψης, αποφάσισα πως φασιστοειδή που επικαλούνται δηλώσεις του Αδώνη, δεν έχουν καμμία δουλειά να σχολιάζουν στο μπλογκ.

    Οι διαγραφές θα παραμείνουν αναρτημένες ως τέτοιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.