Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 23 Απριλίου 2014

Η "αξιοπιστία" των δυτικών ΜΜΕ

Mία από τις "αποδείξεις" για την παρουσία Ρώσων στρατιωτικών στην αν.Ουκρανία που κατατέθηκαν από την "κυβέρνηση"-μαριονέτα του Κιέβου, μια μέρα μετά την αποχώρηση του διευθυντή της CIA από το Κίεβο, ήταν η παρακάτω φωτογραφία η οποία υποτίθεται πως απεικονίζει το ίδιο πρόσωπο (δεξιά σε κύκλο), το 2008 στην Γεωργία και πριν λίγες ημέρες στο Κραμαντόρσκ.
Η "απόδειξη" επικυρώθηκε ως τέτοια από την αμερικάνικη κυβέρνηση, η οποία τόνισε πως η πηγή της ήταν Ουκρανική.

Μετά από αυτό, η "απόδειξη" έκανε τον γύρο όλων των δυτικών ΜΜΕ.
Η "απόδειξη"
Ο στρατιώτης στην δεξιά φωτογραφία όμως, ΔΕΝ είναι ο ίδιος με αυτόν που απεικονίζεται στην αριστερή!
Στην πραγματικότητα στην αριστερή φωτογραφία εικονίζεται ο Καμζάτ Καϊρμπέκωφ, πρώην αναπληρωτής διοικητής του τάγματος Βοστόκ της Ταξιαρχίας Σπέτσναζ της στρατιάς Τσετσενίας.

Δύο ακόμη φωτογραφίες του:
Ο ένοπλος (σε κύκλο) στη δεξιά φωτογραφία είναι ένα μέλος των μονάδων αυτοάμυνας της ανατολικής Ουκρανίας. Μπορούμε να τον δούμε σε μια πιο καθαρή φωτογραφία (και που φαίνεται καθαρά πως πρόκειται για διαφορετικό άνθρωπο) εδώ:
Πηγές:

Η ανάρτηση κατατίθεται ως ένα ακόμη στοιχείο για την "ενημέρωση" με την οποία μας ταΐζουν.
Υ.Γ.
Ευχαριστούμε τον waltendegewalt που το έθεσε υπόψιν μας.1 σχόλιο:

  1. Πολύ εύστοχη παρατήρηση.
    Ανάλογης ''αξιοπιστίας'' υλικό είχε διαδοθεί και για τις εγκληματικές ενέργειες των δυνάμεων της αντιδραστικής αντιπολίτευσης στη Βενεζουέλα (τις οποίες και εμφάνιζε ''πολυπληθείς'' κτλ),πρόσφατα.

    Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.