Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Διαγραφές στον ΣΥΡΙΖΑ (Δε θα γίνει viral…)


Έχουμε και λέμε.

Στο Ίλιον, σύμφωνα με όσα δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα της τροτσκιστικής γκρούπας «Ξεκίνημα», ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί με διαγραφή 25 μέλη του, μεταξύ αυτών και μια 74χρόνη (!!!!) επειδή στηρίζουν άλλη δημοτική παράταξη απ’ αυτή που στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Στη Γλυφάδα, επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ ανακοίνωσε τη διαγραφή μελών του που συμμετέχουν σε άλλο δημοτικό συνδυασμό που συμμετέχουν επίσης η ΔΗΜΑΡ, οι ΑΝΕΛ κ. α.

Το εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ προφανώς δεν με ενδιαφέρουν, και τις παραπάνω διαφοροποιήσεις τις θεωρώ απόλυτα φυσιολογικές σ’ ένα κόμμα που «συγκολλητική ουσία» είναι η μάχη για τη κουτάλα και την καρέκλα.

Ρωτώ όμως ο αφελής:


-->Γιατί κατά κάποιο περίεργο τρόπο, αν στο παραπάνω τίτλο αντί για ΣΥΡΙΖΑ έγραφα ΚΚΕ, θα έβλεπα σίγουρα την ανάρτηση μου στο ps(l)eft.gr, στο tvxs.gr και σε δεκάδες, μη πω εκατοντάδες, άλλαsites, blogs κτλ.;;;
-->Γιατί επιβεβαιωμένες ειδήσεις δεν δημοσιεύονται και δεν σχολιάζονται πουθενά ενώ ψέματα και παπατζιλίκια γίνονται viral;;;

Ρητορικά, προφανώς, τα ερωτήματα…

Πηγή: Κόκκινη επίθεση

5 σχόλια:

  1. Παρε ακομα ενα κοσμε.http://dovites.gr/2014/04/blog-post_2190.html Αντι σχολιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Πλεμπας:
    Δεν με βγάζει κάπου το Link...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχεις δικιο,το ξαναγραφω ελπιζω σωστα τωρα. http://dovites.blogspot.gr/2014/04/blog-post_2190.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γενικα σε επιππεδο δημων ειδικα γινεται χαμος με τις κολεγιες ΣΥΡΙΖΑ με ΠΑΣΟΚΟΝΔ... Κατι ακουγεται και για το ευρωψηφοδελτιο οτι θα εχουν Βαρουφακη, Κριτων Αρσενη και κατι για Λαπαβιτσα λεγανε... Απ' ολα θα εχει ο ροζ χυλος..

    ratm

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.