Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 1 Μαρτίου 2014

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ευδήλου στηρίζει την υποψηφιότητα του νυν Δημάρχου Ικαρίας Σταυρινάδη

Η κομματική οργάνωση Ευδήλου του ΣΥΡΙΖΑ ΙΚΑΡΙΑΣ σε συνεδρίαση μελών του κόμματος,που έγινε στον Ευδηλο 26-2-2014 ασχολήθηκε με τις εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση και την κατάσταση,που έχει διαμορφωθεί και μετά από σχετική συζήτηση αποφάσισε να συμμετάσχει στις τοπικές εκλογές στηρίζοντας και συμμετέχοντας στον συνδυασμό του Δημάρχου Ικαρίας Χριστόδουλου Σταυρινάδη.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες μέρες πριν ο δήμαρχος Ικαρίας κ. Χριστόδουλος Σταυρινάδης ανακοίνωσε την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.
Πηγή: ikariamag
Υπενθυμίζουμε πως ο "ανεξάρτητος" νυν δήμαρχος και θείος του τότε βουλευτή του ΛΑΟΣ Αϊβαλιώτη, Χριστόδουλος Σταυρινάδης, είχε στις προηγούμενες εκλογές την στήριξη του "εθνικού μετώπου" ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΟΣ ενάντια στο υποψήφιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Σταμούλο.

Από ότι φαίνεται πάντως, κάποιοι άλλοι στον ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν πως η εκ νέου σύνταξη σε ένα εθνικό αντικομμουνιστικό μέτωπο με την υποστήριξη του Σταυρινάδη, θα έχει μεγαλύτερο πολιτικό κόστος από τα οφέλη μιας τοπικής επιτυχίας, οπότε έσπευσαν να διαφοροποιηθούν σε πρώτη τουλάχιστον φάση (το τι θα κάνουν στον β' γύρο θα φανεί από το αποτέλεσμα).
Έτσι η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ραχών διαφοροποιήθηκε από αυτήν του Εύδηλου, ενώ θέση κατά του προήγουμενου εκλεκτού του ΣΥΡΙΖΑ στην Ικαρία πήρε και η πολιτική γραμματεία του κόμματος

Καλά ξεμπερδέματα, και καλά μυαλά στους ΣΥΡΙΖΑίους που μέχρι πριν λίγο υποστήριζαν ως ορθή την υποστήριξη του Σταυρινάδη στις προηγούμενες εκλογές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.