Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Ποια επαγγέλματα επιλέγουν οι ψυχοπαθείς

Ο ψυχολόγος Κέβιν Ντάντον έγραψε το βιβλίο "Η σοφία των ψυχοπαθών - Τι μπορούν να μας διδάξουν για την επιτυχία". Μέσα στο βιβλίο παρουσιάζει τον κατάλογο με τα δέκα επαγγέλματα που συναντάμε τους περισσότερους ψυχοπαθείς. Ωστόσο ο συγγραφέας μας αποκαλύπτει και τα δέκα επαγγέλματα στα οποία οι ψυχοπαθείς αποτελούν την μειοψηφία.

Την πρωτιά στον επικίνδυνο κατάλογο έχουν οι:

1. Οι Γενικοί Διευθυντές των επιχειρήσεων και έπονται:
2. Δικηγόροι
3. Εργαζόμενοι σε ραδιόφωνο και τηλεόραση
4. Πωλητές
5. Χειρουργοί
6. Δημοσιογράφοι
7. Αστυνομικοί
8. Ιερείς

9. Σεφ
10. Δημόσιοι υπάλληλοι

Όμως υπάρχει και ο αντίποδας, τα επαγγέλματα, όπου οι ψυχοπαθείς αποτελούν την μειοψηφία και αυτά είναι:


1. Κοινωνικοί λειτουργοί
2. Νοσοκόμοι
3. Θεραπευτές
4. Τεχνίτες
5. Αισθητικοί
6. Εργαζόμενοι σε φιλανθρωπικά ιδρύματα
7. Δάσκαλοι
8. Καλλιτέχνες
9. Γιατροί
10. Λογιστές

Όπως αναφέρει ο ψυχολόγος οι ψυχοπαθείς ή τουλάχιστον αυτοί που έχουν μια ροπή... προς την ψυχοπάθεια, προτιμούν τα επαγγέλματα που χαρακτηρίζονται από άγχος και εξουσία, ενώ αποφεύγουν εκείνα που η ανθρώπινη επαφή είναι μεγάλη και άμεση.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας
Σχετική σημείωση:

Το αναδημοσιέυσαμε γιατί μας ήρθε στο μυαλό ο ...Άδωνης!
-Πως αυτό;
Μα πιάνει σχεδόν όλη την πρώτη κατηγορία μόνος του!
Είναι γενικός διευθυντής της δικής του επιχείρησης με τα βιβλία-σκουπίδια [1], είναι πωλητής[4] των βιβλίων του μέσω της τηλεόρασης[3], είναι ως βουλευτής δημόσιος υπάλληλος[10], και τα μόνα άλλα επαγγέλματα τα οποία έχει δηλώσει ρητά πως σέβεται είναι αυτά του αστυνομικού[7] και του ιερέα[8], ενώ έχει εκφράσει καιρά καιρούς την αποστροφή του για όλους ανεξαιρέτως τους εκπροσώπους των επαγγελμάτων της λίστας Νο2....

2 σχόλια:

  1. πολύ καλό συγχαρητήρια στην υπουργάρα.....
    Ο Στουρνάρας τη δουλεία έκανε?
    Ικαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ικαριος:
      Από ότι ξέρω, όλοι οι βουλευτές, όλων των κομμάτων πλην του ΚΚΕ ανήκουν στην λίστα νο1

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.