Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Εκτέλεση αρχιφασίστα στην Ουκρανία

Στον αγύριστο...

Νεκρός ο Ουκρανός ηγέτης της ακροδεξιάς


Εκτελέστηκε στη δυτική Ουκρανία ο ηγέτης των ακροδεξιών που είχε πρωταγωνιστήσει στο πραξικόπημα και την ανατροπή του εκλεγμένου προέδρου Γιανούκοβιτς, Αλεξάντερ Μούζικο, όπως μεταδίδουν τα ρωσικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, δυο αυτοκίνητα σταμάτησαν τον δρόμο του δικού του αυτοκινήτου, τον κατέβασαν και αφού του έδεσαν τα χέρια, τον σκότωσαν με δυο πυροβολισμούς στην καρδιά, στην πόλη Ρόβνο της δυτικής Ουκρανίας.

Ωστόσο ορισμένα μέσα μεταδίδουν ότι σκοτώθηκε μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών σε καφέ της περιοχής, και ότι εκείνοι που τον σκότωσαν απήγαγαν άλλα πέντε άτομα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μούζικο σε ένα video που αναρτήθηκε στο YouTube δήλωνε ότι οι αρχές της Ουκρανίας είχαν αποφασίσει είτε να τον σκοτώσουν, είτε να τον παραδώσουν στη Ρωσία, και στη συνέχεια να επιρρίψουν τις ευθύνες στις ρωσικές μυστικές υπηρεσίες.

Πηγή είδησης: Ενικός
O αρχηγός του «Δεξιού Τομέα» της Ουκρανίας
Αλεξάντρ Μουζίτσκο σε κάποιες ιδιαίτερες
σαδομαζοχιστικές στιγμές του.
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Russia Today επικαλούμενο τον βουλευτή Αλεξάντρ Ντόνι, η ενέδρα θανάτου τον Μουζίτσκο, γνωστό και ως Σάσκο Μπίλι, είχε στηθεί στο Ρόβνο στη δυτική Ουκρανία.

«Η πορεία του αυτοκινήτου του κόπηκε από δυο οχήματα. Τον έσυρα έξω, τον έριξαν στο έδαφος και του έδεσαν τα χέρια πίσω από την πλάτη. Μετά, τον πυροβόλησαν δυο φορές στην καρδιά», έγραψε ο Ντόνι στο Facebook. Μάλιστα, το μέλος του Δεξιού Τομέα Γιάροσλαβ Γκανίτνι κατήγγειλε ότι αυτοί που δολοφόνησαν τον Μουζίτσκο απήγαγαν άλλα πέντε άτομα που ήταν μαζί του.

[...]

Ο Μουζίτσκο ήταν γνωστός για τις αντισημιτικές του ιδέες, αλλά και για τη συμμετοχή του στον πόλεμο της Τσετσενίας, στο πλευρό των ανταρτών κατά των Ρώσων. Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο, όπου ο Μουζίτσκο χαστούκιζε έναν εισαγγελέα.
Πηγή: inews 
Γνωστός και ως Sashko Bilyi, ο Μουζίτσκο είχε εντοπιστεί τη Δευτέρα σε καφενείο της πόλης, όπου και εξελίχθηκε η επιχείρηση σύλληψής του. Σύμφωνα με το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων UNIAN, προσπάθησε να διαφύγει από το παράθυρο, όταν οι ειδικές δυνάμεις άνοιξαν πυρ και τον πυροβόλησαν στο πόδι. Στη συνέχεια προσπάθησε να ανταποδώσει τα πυρά με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Αλλοι τρεις ύποπτοι ένοπλοι συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης.
Πηγή: Η Ρωσία τώρα


Δικό μας σχόλιο:
1) Φαίνεται πως αφού η βρωμοδουλειά έγινε, κάποιοι πάνε να καλύψουν τα ίχνη τους τους αφενός, και ξεφορτωθούν και αυτούς που τους χαλάνε πλέον την μόστρα αφετέρου.
-Τι να τον κάνεις τον χοντρό ναζιστή σαδό-μαζό Μουζίτσκο όταν έχεις την "κεντρώα" και πανέμορφη Τιμοσένκο που ονειρεύεται να ρίξει πυρηνικά στην ίδια της την χώρα;



2) H ιστορία επαναλαμβάνεται;

15 σχόλια:

  1. Κάτι παραπάνω ήξερε ο εισαγγελέας στο πρώτο βιντεάκι και μισοχαμογελούσε όσο τον τραμπούκιζε ο μακαρίτης. Το κράτος έχει συνέχεια και βάθος.
    Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Π.:
    Είπαμε, οι συμμορίτες την (βρωμο)δουλειά τους την κάνανε.
    Δεν θα τους αφήσουν οι αστοί και το κράτος. Τώρα ήρθε η ώρα των "σοβαρών" που θα έλεγε και ο Μπάμπης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. -Γιατί θυμήθηκα την τύχη του Ρεμς και των SA;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πανέμορφη η ναζιστόφατσα της Τιμοσένκο; Αυτή είναι για φωτομοντάζ σε φράου που προσφέρει λουλούδια στον Αδόλφο ενδεδυμένη την παραδοσιακή φορεσιά του Τυρόλου. Μπρρρρ... ας πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Αντωνης:
      Δεν μπορείς να πεις πως για την ηλικία της δεν κρατιέται και καλά...
      Και άμα την βάλεις δίπλα-δίπλα με τον χοντρό ανώμαλο που μας άφησε χρόνους, την λες μέχρι και ...εκθαμβωτική!

      Τώρα για το ναζιστόφατσα που λες, εγγονή του Τιμοσένκο είναι, και εκείνον μόνο ναζιστόφατσα δεν τον έλεγες...
      Αυτό που με θλίβει είναι πως κάπου θα πρέπει να κάνουν πολύ μεγάλη φασαρία τα κόκκαλα του παππού της...

      Διαγραφή
    2. "...εγγονή του Τιμοσένκο είναι.."

      Πράγμα που αποδεικνύει ότι ιδέες, στάση ζωής, ήθος, ιδεολογία, πολιτικές επιλογές κλπ. δεν κληρονομούνται και δεν έχουν απλή σχέση με συγγένειες, "αίμα" κλπ.

      Όσο για την αξιέραστον Γιούλια, isn't it cute που αποτελούν αιχμή του δόρατος του ιμπεριαλισμού άτομα σαν αυτή την υστερική απατεώνισσα - τυχοδιώκτρια και το Μουζίτσκο;

      gdmn1973

      Διαγραφή
    3. @gdmn1973:
      Πράγματι, ούτε το ήθος, ούτε οι ιδέες, ούτε η αξιοπρέπεια κληρονομούνται. Και προφανώς η Τιμοσένκο είναι τρανταχτή απόδειξη για αυτό.
      Για το δεύτερο κομμάτι που βάζεις, ξαναλέω ότι έγραψα και πιο πάνω.
      Όταν έχεις άνθρωπο διατεθειμένο να βομβαρδίσει με πυρηνικά την ίδια του την χώρα (Τιμοσένκο), οι συμμορίτες του "δεξιού τομέα" ξεμένουν από αντικείμενο...

      Διαγραφή
    4. @gdmn1973:
      Η φάτσα όμως προφανώς και κληρονομείται!
      Για αυτό ανέφερα τον αείμνηστο στρατάρχη.
      Γιατί με τον Αντώνη μιλήσαμε για φάτσες....

      Διαγραφή
  5. Ξεβρώμισε ο τόπος, αλλά όχι εντελώς....Πάντως ξεβρώμισε κατάτι

    Αλεξ Μπρ Εμπορ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Αλεξ Μπρ Εμπορ:
    -Όσο ξεβρώμισε η Γερμανία με την εκτέλεση του Ρεμ ίσως;

    Κατά τα λοιπά ναι, στον αγύριστο το γουρούνι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      και λείπει και ο ...Ηρακλής με το μουστάκι!
      http://marxistleninist.files.wordpress.com/2009/11/stalin.png

      Διαγραφή
  8. Έτσι γίνεται πάντα,(είναι άγραφος νόμος). Τον χρειάστηκαν μέχρι εκεί.
    Ικαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.