Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Υπάλληλος «τρέχει» το ΠΑΣΟΚ στην Επιθεώρηση Εργασίας

Το ΠΑΣΟΚ καταρρέει όχι μόνο δημοσκοπικά αλλά και οικονομικά, μολονότι οι τράπεζες ήταν αρκετά γενναιόδωρες μαζί του (και) τα τελευταία χρόνια. Υπάλληλος του πάλαι ποτέ Κινήματος στα Τρίκαλα κατέφυγε στην Επιθεώρηση Εργασίας, ζητώντας δεδουλευμένα 11 μηνών.

Η συγκεκριμένη γυναίκα, η οποία απασχολείτο στο τοπικό γραφείο του ΠΑΣΟΚ την τελευταία 20ετία περίπου προσέφυγε στον Επιθεωρητή Εργασίας προκειμένου να διασφαλίσει τα χρήματα που της οφείλονται και τα οποία όπως υποστηρίζει είναι περί τις 20.000 ευρώ.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Επιθεώρηση κάλεσε και τον πρώην γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Αχιλλέα Μανούρα και τον νυν, Σωτήρη Παπαχρήστο σε μια προσπάθεια να αναζητηθεί και να βρεθεί μια λύση. Στις δυο πλευρές δόθηκε χρόνος να συζητήσουν και να τα βρουν εντός μηνός, σε διαφορετική περίπτωση η υπόθεση θα παραπεμφθεί αρμοδίως.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.