Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Αλήτες-ρουφιάνοι - (και "αυτοδιαχειριζόμενοι") δημοσιογράφοι

(Ο υπέρτιτλος δικός μας)

Μέχρι και τώρα (5:16 μμ, 20/2/2014), περισσότερες από 24 ώρες μετά την επίσημη διάψευση του ΚΚΕ για την προβοκατόρικη, ψευδή είδηση που διακίνησαν οι γκεμπελίσκοι του "Epirusgate" και του "Left.gr", στο σάιτ της αυτοδιαχειριζόμενης ΕΡΤ παραμένει αναρτημένο το χυδαίο ψέμα.

Οι διαχειριστές του σάιτ της - δήθεν ανεξάρτητης πλέον - ΕΡΤ δεν έχουν κανει καν τον κόπο να διορθώσουν την ανάρτηση ή να προσθέσουν την επίσημη ανακοίνωση-διάψευση του ΚΚΕ. Συνεχίζουν να αναπαράγουν (με πηγή το πόρταλ του ΣΥΡΙΖΑ Left.gr) το άθλιο συκοφαντικό δημοσίευμα για την Κόνιτσα. Ακολουθούν screenshots απ' το σάιτ της ERT Social:



Λυπούμαστε ιδιαίτερα για την κατάντια της «αυτοδιαχειριζόμενης» ΕΡΤ και ιδιαίτερα για την κατάσταση στην οποία την υποβιβάζει μια κλίκα κύκλων του ΣΥΡΙΖΑ. Για την εξουσία είναι ικανοί να κάνουν υποχείριο τους οποιοδήποτε μέσο, να βγάλουν χολή ενάντια στο ΚΚΕ και να ξεφτιλίσουν κάθε έννοια δεοντολογίας.

1 σχόλιο:

  1. Μιας και πέρασε ένας χρόνος, η αίσθηση που έχω είναι ότι οι περισσότεροι εργαζόμενοι εκεί έχουν καταπιεί αμάσητη τη παραμύθα του ΣΥΡΙΖΑ, αυτών δηλαδή που σε μέρα κινητοποίησης στην ΕΡΤ διοργάνωναν προεκλογική, επι της ουσίας, συγκέντρωση. Ξεχνούν ποιοι κοντράρονταν κάθε μέρα με τη DIGEA, κι άλλα πολλά...
    Απίστευτο ξενέρωμα όταν είδα να αναπαράγουν τα ψέματα αυτών που ακόμα και τώρα καπηλεύονται τον αγώνα τους, ένοιωσα πολύ άσχημα, σχεδόν μετάνοιωσα που πήγα εκεί, αν και δε πρέπει να μετανοιώνουμε για κανένα αγώνα ή κινητοποίηση που συμμετείχαμε.
    Έχω όμως πολύ ανάμικτα συναισθήματα, αντίθετα με το σύνολο των απολυμένων της ΕΡΤ,δε τρέφω αυταπάτες. Όπως και στη περίπτωση των Σκουριών, η προσγείωση θα είναι αρκετά ανώμαλη. Τότε πάλι οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι θα μείνουμε να ξανατρέξουμε, ξέροντας ότι μπορεί να φάμε αντίστοιχη "πίκρα".
    Αλλά όπως λέει και το τραγούδι "ο δρόμος που τραβάω δεν έχει γυρισμό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.