Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Γρίβα μ' σε θελ' η "αριστερά"...

Ιδιαίτερα αποκαλυπτική ήταν η εκδήλωση της περασμένης Τετάρτης κατά την επίσημη παρουσίαση του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ για τις «Ένοπλες Δυνάμεις Νέου Τύπου». Όπως επισημαίνεται, δεύτερος εισηγητής της βραδιάς ήταν ο «αμυντικός αναλυτής, διδάκτορας γεωπολιτικής» (όπως αναγγέλθηκε) Κώστας Γρίβας, μέλος της «Επιτροπής Άμυνας» του ΣΥΡΙΖΑ η οποία συνέταξε και το πρόγραμμα.

Με έκπληξη για την παρουσία του στην εκδήλωση ο Δ. Ψαρράς σχολιάζει ότι «ο κ. Γρίβας είναι εδώ και καιρό θιασώτης της πιο ακραίας αντιμεταναστευτικής πολιτικής, ενώ έχει επανειλημένα αρθρογραφήσει εναντίον κάθε μορφής αντιρατσισμού». Πραγματικά, ο Καρυπίδης μοιάζει με μετριοπαθές δημοκρατικό γατάκι μπροστά στον Γρίβα, έναν άνθρωπο που ίσως δεν κατατάσσεται στην παραδοσιακή γραφική ακροδεξιά, αλλά που έχει εκφράσει εθνικιστικές απόψεις με επιστημονικό περιτύλιγμα.

Οι απόψεις του Κ. Γρίβα, φιλοξενούνται από το σύνολο του ακροδεξιού τύπου ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι συνεντεύξεις του συναντάμε στη χουντοναζιστική φυλλάδα «Στόχος», στον «Ελεύθερο Κόσμο» και το περιοδικό «Patria» του πρώην νούμερο 2 της Χρυσής Αυγής Δημήτρη Ζαφειρόπουλου. Ο Κ. Γρίβας έχει γράψει μεταξύ άλλων ότι με την παρουσία των μεταναστών στην Ελλάδα «συντελείται αποεθνοποίηση και οδηγούμαστε σε Ρουαντοποίηση», «η πιο επικίνδυνη ομάδα αλλοδαπών είναι οι Αλβανοί» και πως «τα Σκόπια πρέπει να εξαλειφθούν ως κρατίδιο και να απορροφηθούν από τα γειτονικά κράτη».


Ας σημειωθεί ότι ο Κωνσταντίνος Γρίβας, όπως γράφει ο ίδιος στο βιογραφικό του, είναι «απόφοιτος προγράμματος υποτροφιών Fullbright (2006) για την πολιτική εθνική ασφάλειας των ΗΠΑ! Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα η επιλογή και η επίβλεψη έγινε από το ίδιο το Στέιτ Ντεπάρτμεντ -και ο νοών νοείτω. Η νέα στρατολόγηση του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχε σε πολλά «κλειστά workshop» για θέματα ασφάλειας, άμυνας και τρομοκρατίας με πρέσβεις πολλών χωρών ενώ ο ίδιος υπήρξε ειδικός σύμβουλος για την ασφάλεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, που ανέλαβε να υλοποιήσει η εταιρεία C&C.
Πηγή: Mao.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος20 Φεβρουαρίου 2014 - 11:36 π.μ.:
      ανυπόγραφα σχόλια δεν δημοσιεύονται στο μπλογκ.
      Αν θέλετε, προσθέστε μία υπογραφή και επανέλθετε

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.