Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2014

Την αλληλεγγύη της στο λαό της Βοσνίας εκφράζει η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία

Ένας ο Κόσμος, ένας ο αγώνας
Η Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία εκφράζει την αλληλεγγύη της στους εργαζομένους και το λαό της Βοσνίας, που αγωνίζονται ενάντια στις πολιτικές της ανεργίας, των ιδιωτικοποιήσεων και της φτώχειας που εφαρμόζει η κυβέρνηση της χώρας.

Όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της:
 «Η ΠΣΟ καταδικάζει τη βίαιη καταστολή των κινητοποιήσεων από την αστυνομία, η οποία εκμεταλλεύτηκε τη δράση μεμονωμένων προβοκατόρικων ομάδων, με συνέπεια τον τραυματισμό εκατοντάδων διαδηλωτών. 
Η ΠΣΟ καλεί τα συνδικάτα - μέλη της να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στο λαό της Βοσνίας».
Πηγή: 902 

Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.