Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Ο Βασίλης Λεβέντης θέτει τους όρους του, στους "58"

Ενώ οι κινήσεις για την αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού, καλά κρατούν, ήρθε μια είδηση να σκάσει σαν βόμβα πάνω από τα συνήθως γαλήνια νερά της "κεντροαριστεράς".

Η "κίνηση των 58" κατέθεσε στον Βασίλη Λεβέντη πρόταση (σύμφωνα με τον ίδιο), για την συμμετοχή του σε αυτήν.

Ας δούμε πως απαντάει και τι όρους θέτει(!!!) ο αειθαλής αυτός αγωνιστής των κεντρώων, στο βίντεο που ακολουθεί:
2 σχόλια:

  1. Λεβέντης, Λαφαζάνης, Αλαβάνος, Καζάκης, Δελαστίκ, Πρέκας, είναι εθνικά κεφάλαια που η κυβέρνηση της "αριστεράς" του ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να αφήσει αναξιοποίητα στις δύσκολες ώρες που περνά η παρτίδα.
    Τορονάγκα-σάμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Τορονάγκα-σάμα:
    Ξέχασες τον "αντιμνημονιακό" Γιώργο τράγκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.