Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2014

Αποδεδειγμένα με την συνεργασία της αστυνομίας η εγκληματική δράση της Χ.Α.

Εμείς –και όχι μόνο- γράφαμε απ’ την αρχή βασιζόμενοι στις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων ότι οι μπάτσοι ήταν στο σημείο που έγινε η δολοφονία από Χρυσαυγίτες του μουσικού αντιφασίστα Παύλου Φύσσα την παρακολούθησαν απαθείς και άφησαν την συμμορία να φύγει με όλη της την άνεση.

Είχε βγεί τότε στις τηλεοράσεις (δείτε το βίντεο) ο θλιβερός εκπρόσωπος των μπάτσων να ισχυριστεί ότι η ομάδα της ΔΙΑΣ έφτασε μετά την δολοφονία επικαλούμενος «στοιχεία που προκύπτουν απ’ την έρευνα που έχει γίνει» και να διέψευσε τους αυτόπτες μάρτυρες, επικαλούμενος ότι τα λεγόμενα τους, είναι αποτέλεσμα «ψυχολογικής φόρτισης»,

Σήμερα όμως δημοσίευμα της ιστοσελίδας του «Βήματος» φέρνει στην δημοσιότητα την απομαγνητοφώνηση των διαλόγων, μεταξύ αστυνομικών που ήταν στο σημείο της δολοφονίας και του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ, καταρρίπτοντας πανηγυρικά τους αρχικούς ισχυρισμούς της αστυνομίας.

Χαρακτηριστικό απόσπασμα του δημοσιεύματος:

«Είκοσι άτομα της Χρυσής Αυγής μας ενημερώνουν ότι είχανε μία διαμάχη με άτομα του γνωστού χώρου (σ.σ. δηλαδή αντιεξουσιαστές). Είμαστε πλησίον. Προσπαθούμε να κατευνάσουμε τα πνεύματα. Πάντως να γνωρίζετε, απ' ότι διακρίνουμε, υπάρχουν και κάτι σιδερομπουνιές με όπλα…».
Σε αυτή την αναφορά προχώρησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προς το κέντρο της Αμεσης Δράσης λίγες στιγμές πριν την δολοφονία του 35χρονου Παύλου Φύσσα την 17η Σεπτεμβρίου 2013, στην Αμφιάλη.

Από την απομαγνητοφώνηση των διαλόγων, μεταξύ αστυνομικών που έσπευσαν επί τόπου και του επιχειρησιακού κέντρου της ΕΛ.ΑΣ προκύπτει ότι στην κρίσιμη φάση ο ρόλος ορισμένων αστυνομικών ήταν «παθητικός» και είχαν δεχθεί τις διαβεβαιώσεις των μελών της Χρυσής Αυγής ότι «στόχος» τους ήταν αντιεξουσιαστές και όχι πολίτες που έβλεπαν ποδοσφαιρικό αγώνα στην καφετέρια. Ωστόσο το κέντρο της ΕΛ.ΑΣ ακούγεται να τους δίνει εντολή «να μείνουν σε απόσταση προκειμένου να δίνουν εικόνα στο κέντρο της ΕΛ.ΑΣ»!

Μια επιλογή που ίσως απέβη μοιραία.
Θα απολογηθεί κανένας, από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου για όλα αυτά τα ψέματα που μας σερβίριζαν τόσο καιρό οι μπάτσοι;
Οσο για την σύλληψη του Ρουπακιά, μια φράση που αποδίδεται στην μπατσίνα που τον συνέλαβε τα λέει όλα: « ε, όχι και μαχαίρια!».
Αποδεκτό και λογικό ήταν για τους μπάτσους να παρακολουθούν απαθείς πράξεις φασιστικής απάνθρωπης βίας, αλλά όχι και να γίνεται δολοφονία μπροστά στα μάτια τους.


Πηγή: Βαθύ κόκκινο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.