Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2014

Οι απεχθείς σοσιαλδημοκράτες και οι ΕΛΕεινοί κολαούζοι τους...

Να είσαι ο Δελαστίκ, ο Βατικιώτης ή κάποιος άλλος της "αντικαπιταλιστικής" συνιστώσας της νέας σοσιαλδημοκρατίας, να έχεις τρελό σουξέ σε Πάνω και Κάτω Πλατεία, οι αναλυσάρες σου να διαδίδονται εν ριπή οφθαλμού σε όλη την "πατριωτική μπλογκόσφαιρα", να συμμαχείς ή να δηλώνεις έτοιμος να συμμαχήσεις με την αφρόκρεμα του "αντιμνημονίου", από Αλαβάνο και Λαφαζάνη μέχρι Μαριά και Κατσανέβα, να κάνεις σημαία σου την Επιτροπή Λογιστικού Ελέγχου (ΕΛΕ) και τη διαγραφή του "απεχθούς χρέους"*, να φτάνεις στο έσχατο σημείο ξεφτίλας να διοργανώνεις μέχρι και διεθνή συνέδρια από κοινού με ΜΚΟ χρηματοδοτούμενες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και διάφορα ευαγή ιδρύματα επιφανών καπιταλιστών και εκεί που όλα πάνε καλά και έχει αρχίσει να οικοδομείται το πλατύ "πατριωτικό αντιμνημονιακό μέτωπο" να έρχεται αυτός ο αχαρακτήριστος ο Σταθάκης και να γκρεμίζει, ελαφρά τη καρδία, όσα με τόσο κόπο έχτισες, δηλώνοντας σε μια κρίση ειλικρίνειας πως το "απεχθές" χρέος αυτό δηλαδή που σκοπεύει να διαγράψει/ "αμφισβητήσει" η "κυβέρνηση της Αριστεράς" είναι γύρω στο 5% του συνολικού δημόσιου χρέους.
Πόσες πίκρες θα γευθεί ακόμα αυτό το δύσμοιρο το αντιμνημονιακό μέτωπο;
 ..."κάηκε" και η ΕΛΕ, πάει και η ομόδοξος Ρωσία που θα μας χρηματοδοτούσε με σχεδόν μηδενικά επιτόκια, στην Ισλανδία βγάλανε τους Δεξιοί, οι εν δυνάμει σύμμαχοι Καμμένοι Έλληνες βαράνε διάλυση, οι "αγανακτισμένοι" της Πάνω Πλατείας συνωστίζονται στις ουρές των διανομών τροφίμων της Χρυσής Αυγής, η Αργεντινή δεν τα πάει και τόσο καλά τελευταία και το θέμα των γερμανικών πολεμικών αποζημιώσεων έχει βαλτώσει. Ευτυχώς γίνονται σε καλό κλίμα συζητήσεις της κυβέρνησης με την αιγυπτιακή χούντα και δρομολογείται η ανακήρυξη της ΑΟΖ "μας"!

ΥΓ (Ολίγον τι άσχετο): Δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο να βρεθούνε κάποιοι, που μες στην αγωνία τους να παρουσιάσουν μια νίκη (πέραν των δημοσκοπικών "θριάμβων"), θα βαφτίσουν μέχρι και την απόφαση του ΣτΕ για την ακύρωση των μειώσεων στους μπάτσους και τους καραβανάδες ως "νίκη του κινήματος" που "ανοίγει νέους δρόμους στον αγώνα για την κατάργηση των μνημονίων" κλπ κλπ...
______________________
*= "Επαχθές" το λέει η πλειονότητα των πάσης φύσεως "ειδημόνων" στα τηλεοπτικά παράθυρα και αν άκουσα καλά έτσι το 'πε και ο διαπρεπής αριστερός οικονομολόγος κ. Σταθάκης.
Πηγή: φτου ξελευτερία μέσω Traverso rossa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.