Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2014

Προς υπεράσπιση του Αλέξη Τσίπρα

Πηγή
Το μπλογκ αισθάνεται για μία ακόμη φορά ,την ανάγκη την ανάγκη να υπερασπιστεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης από την αήθη και συκοφαντική κυβερνητική κατηγορία περί υποτιθέμενης "αθεΐας" του προέδρου ή του προγράμματος του, υπενθυμίζοντας πρόχειρα:


Οι φονταμενταλιστές της πίστης εχθρεύονται αυτό το θεό· οι συνάδελφοί τους, νεοφιλελεύθεροι κυρίως, ζηλωτές της αθεϊας, απλώς δεν τον καταλαβαίνουν.
Red notebook, Δημοσθένης Παπαδάτος-Αναγνωστόπουλος
Ὁμιλία τοῦ Μητροπολίτη Μελίτωνα στὸν Μητροπολιτικὸ Ναὸ Ἀθηνῶν στη διάρκεια της χούντας (8 Μάρτη 1970).
 Δημοσιεύτηκε στο Left.gr
Άνθιμος προς ΣΥΡΙΖΑ: «Φαίνεσθε έντιμοι άνθρωποι»
Συνάντηση Αντιπροσωπείας του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως με τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης

Ο διάλογος Αριστεράς - Εκκλησίας ξεκίνησε χθες στη Θεσσαλονίκη με την έναρξη του σχετικού συνεδρίου. Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, που χαιρέτισε εκ μέρους του αρχιεπισκόπου, τόνισε πως "δεν μπορεί να χαρακτηρίζονται 'εχθροί' για την Εκκλησία όσοι έχουν αριστερή συνείδηση" και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ τόνισαν ότι η κυβέρνηση της Αριστεράς θα προχωρήσει σε διάλογο με την Εκκλησία.
Η Αυγή, 23/1/2013
Mήπως τα μπερδέψατε λίγο;
Άρθρο του Lenin reloaded 
Ο κ.Τσίπρας και το θρησκευτικό τμήμα της Χρυσής Αυγής
Από το παρόν ιστολόγιο
Ο κ.Τσίπρας ντροπιάζει την Αριστερά
Δουλικός προς χουντικό Χρυσαυγίτη μητροπολίτη

Το μπλογκ δεν μπορεί να αφήσει ασχολίαστη την πατάτα της ΝΔ πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα φορολογήσει τους ..."χριστιανούς ορθόδοξους"!
Δηλαδή αυτοί που φορολογεί η ΝΔ σε ποια θρησκεία ανήκουν ρε παιδιά;
Όχι τίποτε άλλο, αλλά αν είναι να βαφτιστούμε σε αφορολόγητη θρησκεία για να γλυτώσουμε...

Tελικά είναι μεγάλο πρόβλημα να αποφασίσεις ποιοί από τους επίδοξους συνεχιστές του αλήστου μνήμης "δικομματισμού" είναι πιο ηλίθιοι από τους άλλους....

Υ.Γ.
Πολύτιμη για την σύνταξη του παρόντος ήταν η βοήθεια του αρχείου του Lenin reloaded 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.