Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

Μαρκεζίνης for president (της αριστεράς και της προόδου γωνία)

Το είχαμε γράψει σε παλιότερο άρθρο μας, με τίτλο "Τον "sir" Μαρκεζίνη σκέφτεται ο Τσίπρας για την Προεδρία της ∆ηµοκρατίας...". 

Τελικά όπως μαθαίνουμε σήμερα, το ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται πανηγυρικά, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα "το ποντίκι":
ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας στην προσπάθεια του να συγκεντρώσει συντηρητικούς ψηφοφόρους "για μια μετωπική συμπαράταξη ευρύτερων δυνάμεων με έντιμους ανθρώπους" είχε συνάντηση στο γραφείο του με τον Βασίλειο Μαρκεζίνη
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι μετά την συνάντηση
«πηγές από τον Σύριζα μιλούν για την ύπαρξη διαύλου και πολιτικής συζήτησης εν εξελίξει, στην οποία καταγράφονται "κοινοί τόποι" χωρίς να σημαίνει ότι υπάρχει ταύτιση».
Μάλιστα. Το αφήνουμε ασχολίαστο με την προσθήκη ότι ο «σερ» Μαρκεζίνης, ποτέ δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να διαδεχθεί τον Κ. Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας. (Αυτό κρατήστε το).

Τα παραπάνω από το "βαθύ κόκκινο".

Εμείς από την πλευρά θα υπενθυμίσουμε πως ο "Sir" Βασίλειος Μαρκεζίνης είναι είναι τακτικός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Τέξας, στο οποίο πρόσφατα μίλησε ο Α.Τσίπρας,, και γιος του Χουντικού πρωθυπουργού Σπύρου Μαρκεζίνη, όπως μας πληροφορεί η wikipedia.

Επίσης είχε προταθεί για υπηρεσιακός πρωθυπουργός από την Χρυσή Αυγή, την περίοδο ανάμεσα στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μάη με τον Ιούνη του '12.

2 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει αυτό. Είδα το link από το redfly πλάνετ αλλά δεν πίστευα πως είναι τόσο ξεκάθαρο. Ότι δεν έχουν καμία ντροπή και για τίποτα είναι γνωστό. Τι σόι ορντινάντζες των αστών θα ήτανε αν δεν το έκαναν, άλλωστε. Αλλά να παίζουν και με τη χούντα και τους ΧΑγήτες (τις άλλες ορντινάντζες) τόσο απροκάλυπτα, μόλις ενάμιση χρόνο μετά την μεγάλη εκλογική νίκη της "ριζοσπαστικής αριστεράς" μου φαίνεται πολύ ανησυχητικό. Θωρακίζουν το κράτος τους οι αστοί με όποιο κόστος...

    Ιάκωβος Δανιηλίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @Ιάκωβος Δανιηλίδης:
    Μα δεν άρχισαν τώρα να παίζουν απροκάλυπτα με την ΧΑ τα συνασπιστήρια. Ρίξε εάν θέλεις μια ματιά:

    Προεκλογικό παιχνίδι Καμμένου με Χρυσή Αυγή - Θέλει συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/10/blog-post_3502.html

    Πoιοι δεν υπερψήφισαν την άρση της βουλευτικής ασυλίας της ΧΑ
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/10/o_16.html

    Ο συνήγορος του Διαβόλου
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html

    Χρυσαυγίτες στους Ανεξάρτητους Έλληνες
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/04/blog-post_25.html

    ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Είχαν μοιράσει μεταξύ τους μέχρι και τα υπουργεία!
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/03/blog-post_30.html

    Συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Οι μάσκες έπεσαν!
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/03/blog-post_23.html

    Επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στο "γραφείο τύπου" της Χρυσής Αυγής!!!
    http://fadomduck2.blogspot.gr/2013/04/blog-post_23.html

    Οι γέφυρες του ΣΥΡΙΖΑ στην φασιστική δεξιά έχουν ριχτεί απροκάλυπτα εδώ και πολύ καιρό λοιπόν. Μόνον όποιος δεν θέλει να το δει, δεν το βλέπει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.