Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Ένα άγαλμα...

[...]
Χτες το βράδυ ουκρανοί διαδηλωτές γκρέμισαν το άγαλμα του Λένιν στο Κίεβο. Αιτία ήταν η μη υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης Ουκρανίας-ΕΕ από τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας Γιανούκοβιτς και αφορμή η ρωσική υπηκοότητα του Λένιν. 
Το άγαλμα επιβίωσε της "πορτοκαλί επαναστάσεως" που έφερε στην ουκρανική εξουσία ηγέτες διαμετρήματος σαν της Γιούλια Τιμοσένκο, η οποία εσχάτως κατοικοεδρεύει στις ουκρανικές φυλακές. 

Η πορτοκαλί επανάσταση αποτέλεσε εξαγώγιμο είδος που καταναλώθηκε σε κάμποσες χώρες, σε ποικιλία αποχρώσεων και τους έφερε τη δημοκρατία που επιζητούσαν -κι απ' ότι φαίνεται άξιζαν- οι πολίτες τους. Οι 200.000 ουκρανοί διαδηλωτές ζητούν σύνδεση με την ΕΕ και κάποιοι σπάνε το άγαλμα του Λένιν. Ποθούν τη δημοκρατία της ΕΕ και ζητούν απαγκίστρωση από τη Ρωσία. Αντί όμως να κάψουν καμιά ρώσικη σημαία ή τη ρώσικη πρεσβεία ξεσπούν στο Λένιν. Ίσως στη θέση του να ανεγείρουν κάνα άγαλμα του Μπαρόζο ή του Βαν Ρομπάι, όπως οι κοσσοβάροι ανέγειραν άγαλμα του Μπιλ Κλίντον στην Πρίστινα.

Το μίσος μου για τους σχεδιαστές της μετατροπής των προλεταρίων σε θλιβερά αγελαία δίποδα συγκρίνεται μόνο με το θαυμασμό μου για την επιτυχία του σχεδίου τους. Ειδικά το "εθνικό κράτος" αποδείχτηκε το πιο πετυχημένο κόνσεπτ καθυπόταξης στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους. 

Όσοι απόμειναν να επιμένουν στο ότι υπάρχουν δύο μόνο κόσμοι, αυτός των εκμεταλλευτών κι αυτός των εκμεταλλευόμενων αντιμετωπίζονται από τα δίποδα μηρυκαστικά ως παλαιολιθικοί ή ως εξωγήινοι. Είναι όμως μια μοναξιά που θα την αντέξουμε. Κάλλιο κουτσός κι απόκληρος παρά καμαρωτό σκουλήκι.

Όσο αποτελεσματικές κι αν είναι οι βαριοπούλες των απανταχού "ευρωπαϊστών", ο Λένιν (ή έστω Λενίν) θα φωτίζει αιώνια το μέλλον που ο φτωχός δικαιούται αλλά δυστυχώς δεν αξίζει. Διότι προτιμά τις πλαστικές χάντρες με σήμα CE, βαμμένες σε εθνική διχρωμία.
Απόσπασμα από το άρθρο "Ο Λένιν και ο Λενίν" από το ιστολόγιο "ένας στρατολάτης" 
Ακόμη:
Η ραδιοφωνική Ελληνοφρένεια της 9ης Δεκεμβρίου 2013

5 σχόλια:

  1. “ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ PROCREDIT BANK ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;
    ΡΙΧΤΟ ΚΑΤΩ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ!!!!!!!!”

    http://www.youtube.com/watch?v=Jd5bl1xH230

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=de&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=en&u=http://informacia.ru/zagranica/3/27-news.html&usg=ALkJrhh5Vs8zVKNM2bKNsjMpjV_i5hXGgQ

    - T.An.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα τόσα χρόνια σοσιαλιστικής διακυβέρνησης τι διάβολο έμαθε αυτός ο λαός;

    Γιατί δεν μπόρεσαν να εκτιμήσουν τις δυνατότητες, τη ζωή που πρόσφερε ο σοσιαλισμός, γιατί άραγε δεν υπερασπίστηκαν τις κατακτήσεις τους, γιατί επιτίθενται τόσα χρόνια μετά και μέσα στον καπιταλιστικό τρόπο παραγωγής, μέσα σε αυτό το εκμεταλλευτικό σύστημα, το σύμβολο, τον ηγέτη του παγκόσμιου επαναστατικού προλεταριάτου.
    Τον άνθρωπο που σφράγισε με την επαναστατική δράση και διδαχή του όχι μονο τη Ρωσσικη άλλα και την Παγκόσμια ιστορία του εργατικού κινήματος.


    Rosa Lou

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός που επιτίθεται στον ηγέτη του παγκόσμιου επαναστατικού προλεταριάτου δεν είναι ο "ΛΑΟΣ". ΑΛΛΟΣ επιτίθεται, και απλά ο "ΛΑΟΣ" εκτελεί χρέη Delivery.

      ΑΛΛΟΣ είναι ο αποστολέας της επίθεσης.

      ΑΛΗΣ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.