Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Ναζιστικές ευχετήριες κάρτες στο Ναύπλιο με παραποιημένη φωτό του Κολοκοτρώνη

Η τοπική οργάνωση σφραγίδα των ναζί στο Ναύπλιο φυτοζωεί,αφού η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων τους έχει πάρει στο ψιλό. Σε μια από τις ελάχιστες φορές που βγήκαν απ΄τις τρύπες τους απευθύνθηκαν στους παππούδες και τις γιαγιάδες των ΚΑΠΗ.
Εκεί μοίρασαν στα μουλωχτά ευχετήριες κάρτες και τσάι του βουνού.

Οι κάρτες που μοίρασαν παρουσιάζουν τον ανδριάντα του Κολοκοτρώνη που βρίσκεται στο Ναύπλιο (έχει προσωρινά ξηλωθεί για συντήρηση) να χαιρετάει ναζιστικά.
Η κάρτα που μοίρασαν οι ναζί στους ηλικιωμένους
Ο ανδριάντας όπως πραγματικά είναι
Πηγή: troMPAxtiko

2 σχόλια:

  1. Προσωπικά, έχοντας γνώση του θέματος, δε συμμερίζομαι την εκτίμηση "τους 'έχουν πάρει στο ψιλό"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΑΝΕΜΟΣ:
      Μετά και από αυτό δύσκολα να μην τους "πάρει στο ψιλό" κάποιος....

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.