Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

Οι απορίες του Παπαδημούλη και της «ΑΥΓΗΣ»…

Αναρωτιέται ο Παπαδημούλης, μέσω τιτιβισμάτων, γιατί το ΚΚΕ πηγαίνει στο συνέδριο της ΔΗΜΑΡ, προσθέτοντας ότι το ίδιο έκανε με το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ, αλλά όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο λόγος προφανής... Να εμφανίσει το ΚΚΕ ότι είχε και έχει επιλέξει να κάνει κριτική κυρίως στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι στα κυβερνητικά κόμματα. Άλλωστε στο ίδιο πνεύμα ήταν και αντίστοιχο σημερινό σχόλιο της «ΑΥΓΗΣ».

Βεβαίως, ο Παπαδημούλης και η «ΑΥΓΗ» ξέρουν πολύ καλά το λόγο γιατί το ΚΚΕ δεν στέλνει εκπρόσωπο στα συνέδρια του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ. Όχι τώρα, αλλά εδώ και 20 χρόνια. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι κόμμα οπορτουνιστικό, αλλά και γιατί η πλειοψηφία των στελεχών του έφυγε από το ΚΚΕ, αφού πρώτα πάλεψε λυσσαλέα να το διαλύσει, προδίδοντας τις αξίες και την υπόθεση του σοσιαλισμού και συνθηκολογώντας με το καπιταλιστικό σύστημα.

Είναι επίσης γνωστό ότι το ΚΚΕ συνηθίζει να πηγαίνει σε συνέδρια κομμάτων, όπως η ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, με τα οποία έχει αντίπαλες στρατηγικές θέσεις και πολιτικές. Στα συνέδρια εκθέτει ξεκάθαρα αυτές τις διαφορές. Σήμερα η ΔΗΜΑΡ αποτελεί ένα κλασικό, σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, της κεντροαριστεράς -όπως αυτοπροσδιορίζεται- με το οποίο το ΚΚΕ έχει σαφή ιδεολογική και πολιτική αντιπαράθεση.

Άλλο όμως αυτή η αντιπαράθεση, την οποία το ΚΚΕ την επιζητά για να φαίνονται οι διαφορές των κομμάτων, και άλλο η ύπουλη, τυχοδιωκτική και βρώμικη τακτική του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο ΚΚΕ, που, ενώ γνωρίζει τις αγεφύρωτες διαφορές των δύο κομμάτων, εξακολουθεί να εμφανίζεται ως εν δυνάμει σύμμαχος του ΚΚΕ, για να καταφέρουν ό,τι δεν κατάφεραν το 1991.

Ας αφήσουν λοιπόν τα υπονοούμενα ότι το ΚΚΕ πάει μόνο στα κυβερνητικά κόμματα και όχι στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ γνωρίζουν τους λόγους γι' αυτή τη στάση του ΚΚΕ. Όπως επίσης γνωρίζουν ότι το ΚΚΕ την προηγούμενη εβδομάδα πήγε και στο συνέδριο της Κοινωνικής Συμφωνίας (Κατσέλη).

Μην αναρωτιούνται λοιπόν υποκριτικά, γιατί την απάντηση τη δίνουν καθημερινά οι ίδιοι, και με τη σημερινή τους στάση όπου πρωτοστατούν με τη διαστρέβλωση και τη συκοφαντία εναντίον του ΚΚΕ.
Πηγή: 902 μέσω REVnow

5 σχόλια:

  1. Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι κόμμα οπορτουνιστικό, αλλά και γιατί η πλειοψηφία των στελεχών του έφυγε από το ΚΚΕ, αφού πρώτα πάλεψε λυσσαλέα να το διαλύσει, προδίδοντας τις αξίες και την υπόθεση του σοσιαλισμού και συνθηκολογώντας με το καπιταλιστικό σύστημα.


    Δηλ τα άλλα κόμματα δεν ειναι οπορτουνιστικά; Δεν παλεύουν λυσσαλέα να διαλύσουν το ΚΚΕ;


    Και τους ΔΕΔΗΛΩΜΕΝΟΥΣ προδότες δεν τους συγχωρούμε;;;;;;;;;;;;;;


    Τους το κρατάμε μανιάτικο;;;;;


    Δηλ στους άλλους δείχνουμε κάποια ανοχή και πηγαίνουμε στα συνέδρια τους, και στο ΣΥΡΙΖΑ όχι;;;;;;;;;


    Δεν είναι λίγο ρατσιστικό;


    Στην τελική, έχουμε κάτι να φοβηθούμε από το ΣΥΡΙΖΑ;;;


    Εγώ θα πάω στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ ως ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ του ΚΚΕ και θα τους βρίσω κανονικότατα!!!


    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      Ναι, είμαστε ρατσιστές με τους προδότες της εργατικής τάξης, για αυτό και αυτοί ψήφισαν μαζί με ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ ένα "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο ασκούνται διώξεις σε κομμουνιστές.
      Το άρθρο στην περίπτωση που δεν το κατάλαβες, λέει το προφανές. Με τους υπόλοιπους έχουμε μια ευθεία ιδεολογική-πολιτική αντιπαράθεση. ΟΙ ρουφιάνοι όμως χαρακτηρίζονται ως τέτοιοι (ρουφιάνοι δηλαδή) επειδή προσπαθούν παρότι είναι υπαρξιακά αντικομμουνιστές, να εμφανίζονται περίπου και ως ...ομοϊδεάτες μας προκειμένου να σπείρουν ακόμη περισσότερη σύγχυση σε έναν κόσμο.
      Εδώ λοιπόν η κάθετη διαφοροποίηση είναι υποχρεωτική, ακριβώς για να δυαλυθεί η σύγχυση αυτή.
      -Ποιός σου είπε πως μπορείς να πας στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;

      Διαγραφή
  2. Εντάξει!
    Είναι ρουφιάνοι, είναι ψεύτες, ειναι υποκριτές. ειναι το μαύρο τους το χάλι; Γιατί όμως να μην πάμε να αναμετρηθούμε μαζί τους;

    Και γιατί να μη μπορώ να πάω στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ;

    ΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ΑΛΗΣ:
      -Μαζί τους αναμετριόμαστε κάθε μέρα. Η παρουσία στο συνέδριο θα τους νομιμοποιούσε ως την "αριστερή" και τάχα "συμμαχική" δύναμη ως την οποία προβάλονται.
      -Δοκίμασε να πας, και θα δεις... Δεν νομίζω να είναι ανοιχτό για όλον τον κόσμο...

      Διαγραφή
  3. @ΑΛΗΣ:
    Η κουβέντα σταματάει εκεί όπου αρχίζει το τρολλάρισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.