Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

Barbie Goes Communist!

Αν δεν είχε στα αξεσουάρ και την αφίσσα του Τρότσκι, θα την προτείναμε για χριστουγεννιάτικο δώρο στα κοριτσάκια σας...
Ακολουθεί ξεκαρδιστικό βίντεο...Δείτε ακόμη:


2 σχόλια:

 1. Πολύ ωραία φάση!
  Θα ήταν το τέλειο δώρο του ΚΚΕ προς τον πρόεδρο της "ριζοσπαστικής αριστεράς", που αρχικά θα το εκλάμβανε ως θετική απάντηση στην πρόταση του για ενότητα, μέχρι να του πει ο Δραγασάκης: "πρόεδρε, υποψιάζομαι πως μπορεί να μην το εννοούν ακριβώς έτσι..."
  JLorX99

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. "Ο καπιταλιστιστής θα σου πουλήσει και το σχοινί για να τον κρεμάσεις". Εδώ έχουμε το τερπνό μετά του οφελίμου. Η κονόμα κονόμα (οι καπιταλιστές τις "πιάνουν" τις "τάσεις" της εποχής) και η προπαγάνδα προπαγάνδα. Να τα κονομήσουμε είπαμε, όχι να ξεσηκωθούν.
  Γ.Β.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.