Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2013

Ο "Πόλεμος των Άκρων" γίνεται ΜΟΝΟ με πιστόλια zastava® (BONUS: διαβεβαιώσεις ότι η βασίλισσα "ακροαριστερή τρομοκρατία" ΖΕΙ!)

Μπές κι εσύ στον πόλεμο των άκρων που (λένε πως) διεξάγεται στην υπερσαχάρια δημοκρατία μας!

Είναι απλό:
1) Διάλεξε το άκρο σου.
2) Σήκωσε αμέσως μετά μια οποιαδήποτε πέτρα ή βράχο. Από κάτω θα βρίσκεται ΣΙΓΟΥΡΑ ένα πιστόλι zastava των 9mm έτοιμο για χρήση.
Τόσο απλά!

Διαβάζουμε στο "ΕΘΝΟΣ" ότι το όπλο των εκτελεστών στο Νέο Ηράκλειο ήταν zastava των 9mm και μάλιστα "καθαρό". Στην αρχή βέβαια κάτι ακουγόταν στην αρχή για εκτέλεση με kalashnikov που όπως είναι φυσικό (στον κόσμο των ΜΜΕ της διαπλοκής) παραπέμπει σε veritable "ακροαριστερή τρομοκρατική οργάνωση". Δε βαριέσαι...

Το όπλο, τύπου Zastava των εννέα χιλιοστών, από το οποίο ρίχτηκαν οι πυροβολισμοί, όπως διαπιστώθηκε σήμερα τα ξημερώματα από τη βαλλιστική εξέταση των 12 καλύκων που βρέθηκαν στο χώρο που σημειώθηκαν οι εν ψυχρώ δολοφονίες, δεν έχει χρησιμοποιηθεί σε άλλη έκνομη ενέργεια.

Ο "πόλεμος των άκρων" όμως έχει δικαιοσύνη στη διεξαγωγή του γιατί στις 5 Φλεβάρη του 2013 που είχαν συλληφθεί δύο χρυσαλήτες 27 και 19 χρονών [ΕΔΩ ΤΟ ΘΕΜΑ] βρέθηκαν πάνω τους:
►Στην κατοχή του 27χρονου, ένα (1) πιστόλι ZASTAVA με 4 φυσίγγια, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ και ένας (1) σουγιάς

►Στην κατοχή του 19χρονου, ένας πτυσσόμενος σουγιάς, ένα (1) πτυσσόμενο γκλοπ, ένα (1) ζευγάρι γάντια και μία (1) κουκούλα τύπου full face
►Στο χώρο αποσκευών του οχήματος δύο (2) κράνη μαύρου χρώματος.

Τελικά έχει βρωμίσει ο τόπος με αυτά τα μαραφέτια τα zastava...

BONUS
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η "ακροαριστερή τρομοκρατία" ΖΕΙ και ξαναχτύπησε. Μας διαβεβαιώνει το ΒΗΜΑ, το ΘΕΜΑ και η ίδια η Συμμορία.


Πηγή: ΤροΜΠΑχτικό
ΠΡΟΣΟΧΗ-Ακολουθεί διαφήμηση προϊόντος:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.