Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Tα μυαλά μας πονάνε...

4 σχόλια:

  1. Πονάνε λέει;!...

    "Ανώνυμος είπε...

    Αστείο δεν ειναι να κάνετε αναφορά στους ΑΝΕΛ, όταν εσείς ως ΚΚΕ, την ..."εχετε κάνει" εξ αρχής; Αστείο δεν είναι να κατηγορείτε τον Σϋριζα όταν εσείς αρνείστε ακόμα και μια συζήτηση για να βρεθούν 4-5 κοινά σημεία; Σε ό,τι με αφορά προσωπικά (επειδή ου απευθύνεις και τον λόγο), δεν θα ήθελα ποτέ να μου κάτσει το δίλημμα αυτό... γιατί το παρελθόν σας φωνάζει ένα πράγμα: αναξιοπιστία και πονηριά! Καθίστε λοιπόν εσείς εκεί, στο καρεκλάκι που σας παραχώρησε το σύστημα (να πετάτε πετραδάκια στο σύστημα και κοτρόνες στον Σύριζα) και αφήστε εμάς να ακολουθήσουμε τη δική μας πορεία. Μακάρι να τύχει να ΜΗΝ συναντηθούν ποτέ οι δρόμοι μας!
    Ένας καλοπροαίρετος
    14 Νοεμβρίου 2013 - 7:40 μ.μ. "

    http://e-oikodomos.blogspot.gr/2013/11/blog-post_13.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Οικοδόμος:
      Αυτός ήταν ο "καλοπροαίρετος" (" το παρελθόν σας φωνάζει ένα πράγμα: αναξιοπιστία και πονηριά!"), που θεωρεί πως ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ δεν είναι ...σύστημα!
      Στην ντρόγκα θα μας ρίξουν αυτοί στο τέλος...

      Διαγραφή
    2. Καλά, για το TVXS δεν είναι και κανένα παράξενο αποτέλεσμα της δημοσκόπησης...
      Όσο για τους "καλοπροαίρετους" ΚΟΠΑΝΟΥΣ..."είμαι ταλιμπάααν-είμαι ταλιμπάααν", "πόσο τη πίνετε;-πόσο τη πίνετε;", "παίζει μεροκάματο;-παίζει μεροκάματο;" (Aποστόλης-ελληνοφρένεια style)

      Διαγραφή
    3. @zoot horn rollo:
      Η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς.
      Το τρομακτικό είναι πως τα πιστεύουνε κιόλας!
      Μας ψεκάζουνε σύντροφοι!
      Είχε δίκιο ο Καμένος...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.