Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Πώς να βαφτίσετε την τρομοκρατική σας οργάνωση

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα είναι πολύ της μόδας οι «πρωτο-
εμφανιζόμενες» τρομοκρατικές οργανώσεις, με εκείνα τα παράξενα ονόματα που μπερδεύουν τους πανελίστες των δελτίων ειδήσεων όταν αναφέρονται στις προκηρύξεις τους (πάνε οι παλιές καλές εποχές που υπήρχε μόνο «17Ν» και «ΕΛΑ», τώρα είναι «σέχτες», «συνωμοσίες», «αντάρτικο πόλης», και άλλα τέτοια).

Αν αναρωτιέστε κι εσείς πού τα βρίσκουν οι τρομοκράτες αυτά τα περίεργα ονόματα για τις οργανώσεις τους, ίσως σας έχουμε την απάντηση: Στη σελίδα http://penicuik.lala.gr:3000/# και πατώντας το κουμπί VIVA LA REVOLUTION! μπορείτε κι εσείς να εμπνευστείτε το δικό σας σουρεαλιστικό όνομα για να βαφτίσετε την τρομοκρατική σας οργάνωση, ή αν δεν είστε τρομοκράτες, απλά για να σπάσετε πλάκα. Σας το συνιστούμε ανεπιφύλακτα.


Εσείς λοιπόν τι θα είστε;
  •  Ερωτιστικοί αναρχοαυτονομιστές για τον ισοσταθμισμό του αυτονομιστικού φραξιονισμού;
  •  Μασκαράτα για την βαρεμένη εκδίκηση του διαφυλετικού κρατισμού; 
  • Απομύζηση για την διεθνιστική επισκέδαση της αντικοινωνικότητας;
 Ή κάτι άλλο;
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας

3 σχόλια:

  1. Δε χρειάζομαι κανένα generator. ΜΙΑ είναι η επαναστατική οργάνωση: "Επαναστατική Πυρήνες της Μεγαλόχαρης 15 Αυγούστου."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε θέλει και λίγο κείμενο για να φαίνεται γνήσιο:

    ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ ΓΙΑΛΑΤΖΗ

    «Τσιγαρίζετε το μπέικον και σοτάρετε μέσα το πράσο. Προσθέτετε τα καρότα, τις πατάτες, πιπέρι και το ζωμό κρέατος. Κλείνετε το καπάκι της κατσαρόλας και μαγειρεύετε για 3-5 λεπτά. Προσθέτετε στραγγισμένο το καλαμπόκι και ανακατεύετε μέχρι να ζεσταθεί.»

    Γαρνιτούρα Χαζζοκούτι

    (και ένα βιογραφικό από κάτω γιατί λόγω κρίσης ο κόσμος δεν έχει να αγοράζει εγκυκλοπαίδειες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.