Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

Αποκατάσταση της ομαλότητας...

Σ. Κεδίκογλου: Χαρακτηρίζει αποκατάσταση της ομαλότητας την αστυνομική επέμβαση στην ΕΡΤ



«Η επέμβαση της Αστυνομίας στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έγινε για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Επιμένοντας να χαρακτηρίζει παράνομη κάθε κινητοποίηση εργαζομένων, ισχυρίστηκε ότι «το Ραδιομέγαρο βρισκόταν υπό παράνομη κατάληψη, με αποτέλεσμα την καθημερινή ζημιά του Ελληνικού Δημοσίου», ενώ πρόσθεσε ότι «η επέμβαση έγινε παρουσία εισαγγελέα».

Εξάλλου μιλώντας σε τηλεοπτικούς σταθμούς ο Σίμος Κεδίκογλου χρησιμοποίησε φρασεολογία άλλων εποχών, λέγοντας πως η επίθεση της Αστυνομίας έγινε «για την αποκατάσταση της ομαλότητας». Το γεγονός επιβεβαιώνει ότι οι διακηρύξεις της κυβέρνησης περί διασφάλισης της σταθερότητας έχουν ως στόχο το εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αποκάλυψε ότι μόλις λειτουργήσει η νέα κρατική ραδιοτηλεόραση θα επανέλθει το ειδικό τέλος που πληρωνόταν μέσω της ΔΕΗ για την ΕΡΤ. Αυτό σημαίνει ότι η κατάργησή του ήταν ένα επικοινωνιακό τέχνασμα για να αποδεχθεί ο λαός το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Εξίσου προκλητικός ο Άδωνις Γεωργιάδης, από το Καζακστάν όπου βρίσκεται, έστειλε μέσω twitter τα συγχαρητήριά του στον Νίκο Δένδια. Λίγα λεπτά μετά τη γνωστοποίηση της αστυνομικής επέμβασης, ο υπουργός Υγείας έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

«Προς Νίκο Δένδια: Υπουργέ μας, αν και είμαι στο Καζακστάν έφθασαν και εδώ τα ωραία νέα. Επιτέλους!! Εύγε!».
Πηγή: 902

2 σχόλια:

  1. [IMG]http://oi41.tinypic.com/20p1tev.jpg[/IMG]
    "για την εφαρμογή του νόμου και την αποκατάσταση της νομιμότητας"

    ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος7 Νοεμβρίου 2013 - 11:23 μ.μ.:
      Το γάμησες...
      Υ.Γ.
      Την επόμενη φορά χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.
      Πολιτική σχολιασμού του μπλογκ

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.