Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

...αλλά ψηφίστε τους!

Του Γιώργου Αλεξάτου

"Έχουμε πόλεμο με τους αντίπαλους μας, δεν χρειάζεται να σπιλώνουμε τον οποιοδήποτε", δήλωσε ο συμπαραστάτης της κυρίας που της πιάνουν τα παγκάκια οι μετανάστες, της άλλης που κυνηγάει "τζαμπατζήδες", της τρίτης, που η Αριστερά της μυρίζει φασισμό, του άλλου που εμφάνισε σαν πόρνες μέλη του κοινοβουλίου, εκ των οποίων η μία είναι βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Σωστά! Επιλεκτικά θα σπιλώνουμε. Όσους δεν φρόντισαν να εξαργυρώσουν αγώνες και να γίνουν πρώτες μούρες, όσους αγωνίζονται σεμνά και ταπεινά, αυτούς που θα χαρακτηρίζουμε "σταλινοπαράφρονες" και "ψυχασθενείς", επαναφέροντας ναζιστικού τύπου προτάσεις να τους περιφέρουν οι ψυχίατροι στα αμφιθέατρα. Κι έτσι, ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Με την πλήρη κάλυψη του Τσίπρα, κατά τον οποίο το πρόβλημα "Τατσόπουλος" το δημιούργησαν οι διαστρεβλώσεις από τα ΜΜΕ, όλοι μαζί θα πολεμήσουν ενάντια στους "αντιπάλους τους".

Επειδή προσωπικά αντίπαλό μου θεωρώ, εκτός από το καθεστώς της εκμετάλλευσης, και καθέναν που ευτελίζει τις αξίες της Αριστεράς, αδυνατώ να καταλάβω ποιους ακριβώς αποφάσισαν να πολεμήσουν.

Τότε δεν τρόμαζε...
Προερχόμενος από την ανανεωτική-κομμουνιστική(σ.σ. ???????) Αριστερά, επιμένω στις ιδεολογικές της θέσεις και θεωρώ πως σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησε ρήξη με τις αξίες του κινήματός μας. Τρομάζω στην ιδέα πως αυριανός υπουργός Πολιτισμού θα είναι ο ομόσταυλος και ομοτράπεζος των Ψαριανών, των Κωστόπουλων, των Διβάνηδων, των Σώτηδων και των Ζερβών.

Εγώ, τύπους που επαίρονται, δηλώνοντας πως "πήδηξαν τη μισή Αθήνα" και καθημερινά εκφράζονται με τη γλώσσα του Παναγιώταρου ("άντε και γαμήσου", "γαμιέσαι" κ.λπ.), τους τοποθετώ απέναντί μου. Ας τους χαίρονται αυτοί που τους συγκαλύπτουν, συμβάλλοντας, έτσι, στον εκχυδαϊσμό της ιδεολογικο-πολιτικής αντιπαράθεσης. Ενισχύοντας το κυρίαρχο κλίμα της παρακμής, της σαπίλας και της φλωρομαγκιάς των Σαμαράδων...
__________
...αλλά ψηφίστε τους!*
__________
*Αυτό δεν το έγραψε ο αρθρογράφος στο κείμενο, αλλά θα μας καλέσει να το κάνουμε πριν τις εκλογές. Καμμία έκπληξη...
Πηγή αρχικού κειμένου: Βαθύ κόκκινο
Βλέπε ακόμη:

4 σχόλια:

  1. τι τα θες τα συριζαιϊκα ποστ ρε τρας, ασε τους ανθρωπους στο χαλι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. @Tom:
      Οι ΣΥΝασπισμένοι έχουν βαλθεί να μας στείλουν όλους στο δαφνί!

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.