Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2013

Η ιδεολογική διαπάλη στον ΣΥΡΙΖΑ (εικονογραφημένη)

 Αρχηγός (με το Α Κεφαλαίο)


Τατσόπουλος

Μουλόπουλος

Πι-λάφ

5 σχόλια:

 1. είτε το θέλετε είτε όχι, η αριστερά θα πάρει τις τύχες της χώρας στα χερια της ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ

  και αφού συμβεί αυτό, τότε θα πρέπει να γίνει και ένα καλο ξεσκαρτάρισμα εκεί στους σταλινικούς για ποιο ρολο βαράνε τελικά και γιατί θέλουν τόσο να παραμείνει το status quo έτσι όπως είναι σήμερα

  τότε θα πέσουν πολλές μάσκες των δηθεν φιλοεργατικων προστατών

  δημ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @δημ.:
   Η "αριστερά" έχει ,με μικρά διαλήματα, τις τύχες της χώρας στα χέρια της από το 1981 μέχρι το 2009. Εκτός εάν βρεις κάποια θέση του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ που είναι "αριστερότερη" από αυτές του ΠΑΣΟΚ, -όχι του '81- αλλά του Γιωργάκη.
   Κατά τα λοιπά, εάν ψάχνεις να βρεις το ποιός θέλει να κρατήσει με νύχια και με δόντια το "σημερινό status quo" δεν χρειάζεται να ψάχνεις και τόσο μακρυά.
   Μία ματιά στις θέσεις του κόμματος που πήγες και ψήφισες (και για "αριστερό" τρομάρα σου) για την ΕΕ, το ΝΑΤΟ, το εφοπλιστικό και βιομηχανικό κεφάλαιο, το ΔΝΤ, το μνημόνιο, κλπ, αρκεί.

   Περισσότερες πληροφορίες πάνω στα παραπάνω, μπορείς να παίρνεις καθημερινά από τα http://www.avgi.gr/StartPageAction.action και Left.gr.
   Για ακόμη καλύτερη πληροφόρηση http://www.syriza.gr/ και http://www.syn.gr/

   O.K. τώρα ΠΑΣΟΚε;

   Διαγραφή
  2. @δημ.:
   Ποιός σε ξέλεξε και εκπρόσωπο "του λαού" για να μιλάς εξ' ονόματος του Παγκαλίσκο;

   Διαγραφή
  3. Μπράβο κόπανε, και πάμε: "ταλιμπάν", σταλίνες, αριστεροί ψάλτες της δεξιάς και όλα τα σχετικά.
   Όπως το πάτε σε λίγο θα κάνετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ να φαίνονται παιδική χαρά.

   Διαγραφή
  4. @zoot horn rollo:
   Τι σε λίγο, ήδη το έχουν καταφέρει οι ανερμάτιστοι...

   Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.