Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2013

Ο συνήγορος του Διαβόλου

Δικηγόρος του νεοναζί βουλευτή Η.Κασιδιάρη, όπως μαθαίνουμε, είναι ο Παύλος Σαράκης. Ο κ.Σαράκης, πέραν της δικηγορικής του πορείας, έχει και πολιτική διαδρομή...

Στις εκλογές του Μάη 2012 ήταν υποψήφιος βουλευτής με τους Ανεξάρτητους Έλληνες του Πάνου Καμμένου:

Λίγο αργότερα, επέστρεψε στη Νέα Δημοκρατία ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα Σαμαρά για ενότητα της... "δεξιάς πολυκατοικίας". Έλαβε μάλιστα μέρος στο Συνέδριο της ΝΔ:

Στο μπλογκ που διατηρεί δεσπόζει το σύνθημα "Μπροστά για την Ελλάδα της Ελπίδας" με μουσική υπόκρουση Σπανουδάκη (Θα ρθεις σαν αστραπή):

Ο δικηγόρος Π.Σαράκης ήταν εκ των σχεδόν μόνιμων καλεσμένων στα πάνελ του λαοφιλούς δημοσιογράφου Στ. Χίου όταν ο δεύτερος έκανε τις αλλήστου μνήμης εκπομπές του στο κανάλι "Extra".

Σήμερα, ο δικηγόρος του νεοναζί-κατηγορούμενου για συμμετοχή σε εγκληματική συμμορία Ηλ. Κασιδιάρη δήλωσε ότι ο πελάτης του διώκεται για τις πολιτικές του ιδέες και την πρόθεση του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων.

Αυτά για την ιστορία. Τα υπόλοιπα στην κρίση του λαού.
Πηγή: Revoloution now!
Βλέπε ακόμη:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.