Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

"H CIA παραδίδει όπλα στους σύρους αντάρτες" (και μερικά video)

Οι ΗΠΑ άρχισαν να προμηθεύουν όπλα και τεχνικό εξοπλισμό στους σύρους αντάρτες,γράφει η εφημερίδα Washington Post.

Επικαλούμενη αμερικανικές και συριακές πηγές, στο φύλλο της Τετάρτης η αμερικανική εφημερίδα γράφει ότι η CIA άρχισε να παραδίδει φορτία στρατιωτικού φονικού εξοπλισμού τις τελευταίες 15 ημέρες.

Το δημοσίευμα αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών έστειλε οχήματα και άλλον εξοπλισμό,συμπεριλαμβανομένων συστημάτων επικοινωνίας εξελιγμένης τεχνολογίας και ατομικά βαλιτσάκια πρώτων βοηθειών για το πεδίο της μάχης.

Σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η CIA δήλωσε ότι δεν κάνει κανένα σχόλιο όσον αφορά τις πληροφορίες της Washington Post.

Τα φορτία με τα όπλα, τα οποία σύμφωνα με την εφημερίδα περιορίζονται σε ελαφρά όπλα και πολεμοφόδια, φθάνουν στη Συρία σε μια κρίσιμη στιγμή της αιματηρής σύγκρουσης μεταξύ των ανταρτών και της κυβέρνησης της Δαμασκού.

Η Washington Post επικαλείται αμερικανούς αξιωματούχους που εξηγούν ότι ο σκοπός της αποστολής της υλικοτεχνικής βοήθειας είναι κυρίως να συμβάλλει στην ενίσχυση της συνοχής μεταξύ των οργανώσεων που απαρτίζουν τον "Ελεύθερο Συριακό Στρατό" της αντιπολίτευσης.
Πηγή: Nooz
Εμείς ας θυμηθούμε λίγο το ποιοί είναι οι "αντιπολιτευόμενοι" που ενισχύει η CIA, και που παραδόξως(;) αποκαλεί "επαναστάτες" η ελληνική "αριστερά".

 ΠΡΟΣΟΧΗ! Οι ανήλικοι να μην συνεχίσουν την ανάγνωση καθώς ακολουθούν, μεταξύ άλλων, και βίντεο με σκηνές κτηνώδους υπέρμετρης βίας.

Ακολουθούν τα βίντεο:
Καταγγελίες κατά των «αντικαθεστωτικών» ότι έστησαν την προβοκάτσια με τα χημικά στη Συρία
"...σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, που είδαν τα βίντεο που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα κι αφορούσαν τη χρήση χημικών όπλων, μεταξύ των θυμάτων αναγνωρίζονται παιδιά κι άνθρωποι, που είχαν απαχθεί από τους «αντικαθεστωτικούς»..."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.