Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Σύλληψη Μιχαλολιάκου για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει συλληφθεί ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης από την αντιτρομοκρατική υπρεσία.

Ο λόγος της σύλληψης δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, ωστόσο τα πρώτα στοιχεία κάνουν λόγο για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης.
Πηγή: Κουτί της Πανδώρας
Ακολουθεί βίντεο:


Συλλήψεις ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής 


Ευρεία επιχείρηση συλλήψεων ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής βρίσκεται σε εξέλιξη από τις πρωϊνές ώρες του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχουν συλληφθεί ο αρχηγός της οργάνωσης Νίκος Μιχαλολιάκος, οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Νικόλαος Μίχος, Ηλίας Παναγιώταρος και Ιωάννης Λαγός. Εχουν συλληφθεί επίσης ο αρχηγός της οργάνωσης της Νίκαιας Γ. Πατέλης και άλλα εννέα μέλη αυτής της οργάνωσης. Από την εισαγγελία έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 34 εντάλματα σύλληψης, από τα οποία τα έξι αφορούν βουλευτές. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ηλίας Παναγιώταρος συνελήφθη στη ΓΑΔΑ, όπου πήγε να διαμαρτυρηθεί για τις συλλήψεις και μάλιστα έκανε προηγουμένως και δηλώσεις στους δημοσιογράφους που βρίσκονται εκεί.

Ολοι οι συλληφθέντες κρατούνται στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία, εκτός του Παναγιώταρου που κρατείται στη ΓΑΔΑ.
902 
Ταυτόχρονα:

Μολάοι Λακωνίας – επίθεση από νεοναζί σε αντιφασίστα



Περίπου 15 νεοναζί από Σπάρτη, Μολάους και γύρω περιοχές έκαναν παρέμβαση στο κέντρο της πόλης των Μολάων με μοίρασμα της σκατοφυλλάδας τους κυρίως.
Εκεί οι γνωστοί θρασύδειλοι επιτέθηκαν και χτύπησαν έναν γνωστό αριστερό πολίτη της περιοχής ηλικίας 40 περίπου χρόνων, ο οποίος νοσηλεύεται βαριά χτυπημένος στο νοσοκομείο της περιοχής.

Ο Λ. Κ. – το θύμα της επίθεσης- είναι φίλος του ΚΚΕ και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση στο Δήμο Μονεμβασιάς.
Ο Λ.Κ. έτυχε να διασταυρωθεί με τη νεοναζιστική παρέλαση οδηγώντας το αυτοκίνητό του. Αντέδρασε λεκτικά στη θέα της χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη αυτή τους την κίνηση κοντά μάλιστα στο σημείο που τις προηγούμενες μέρες στη συγκέντρωση για το νοσοκομείο Μολάων, μετά από προτροπή μέλους της ΑΔΕΔΥ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Αντέδρασε δηλαδή, ως εργαζόμενος και γνήσιος λαϊκός αγωνιστής. Στη συνέχεια, απομακρύνθηκε με το αυτοκίνητό του, το πάρκαρε παραπέρα και κατευθύνθηκε σε παρακείμενη καφετέρια. Τότε ήταν που δέχτηκε την άνανδρη επίθεση πολυάριθμων νεοναζί.

Πληροφορίες γ’ αυτή την ανάρτηση πήραμε από το μπλοκ «Πλατεία Μολάων»

Βλέπε ακόμη:
_________________
Το άρθρο θα ενημερώνεται συνεχώς για την επικαιρότητα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.