Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Mάθε αράπη μπάσκετ

Το άρθρο το πέτυχα σήμερα συμπτωματικά, μετά την και την αναπόφευκτη ψυχολογική φόρτιση από την παρουσία μου στο διήμερο Ελλήνων και μεταναστών εργατών που διοργάνωσε το ΚΚΕ.
Μου άρεσε αρκετά -εκτός από τον τίτλο του. Οπότε και τον άλλαξα, και ελπίζω στην μεγαλοψυχία του συγγραφέα του πρωτότυπου, που το τιτλοφόρησε "Και με μάτια κλειστά τραγουδούν αγκαλιά", προσπαθώντας πιθανόν να εναρμονιστεί με το politicaly correct της εποχής.
Τέλος πάντων κοιτάξτε το, αξίζει τον κόπο ακόμη και έτσι...
_______________
Mάθε αράπη μπάσκετ  και η μαμά Ελλάς θα πάψει να αναρωτιέται αν σε ενώνει μαζί της «γνήσιος δεσμός» κι ας γεννήθηκες εδώ, κι ας μεγάλωσες εδώ, κι ας πήγες σχολείο εδώ, κι ας έζησες μoνάχα εδώ, κι ας είναι η γλώσσα της η μητρική σου.

Μάθε αράπη μπάσκετ και αντί του «γνήσιου δεσμού», -που θα παραμένει για αυτήν ίσως αμφίβολος- θα σου χαρίσει την ιθαγένειά της λόγω των «εξαιρετικών υπηρεσιών» που προσδοκά να της παράσχεις. Μάθε αράπη μπάσκετ και μέχρι κι ο πρωθυπουργός θα σε δεχτεί στο μέγαρό του για να φωτογραφηθεί μαζί σου και να πει εδώ έχουμε μια σεβαστή ιδεολογική διαφορά με τους Παναγιώταρους και να πει εγώ είμαι μετριοπαθής ακροδεξιός και σε αναγνωρίζω ως Έλληνα, παρά το χρώμα σου και την αφρικανιά σου, είσαι Έλληνας, το κατάκτησες επάξια με τα προσόντα τα αθλητικά σου.
Και είναι ρίσκο αυτό που παίρνει ο πρωθυπουργός μας αφού πολλοί δεν συμφωνούν μαζί του.  

Να, στο άρθρο του Μπουκάλα ας πούμε, «ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ» σχολίασε ο/η γιωργος | 18:44:47, Ιούνιος 29th, 2013


Εννιά καλοκαίρια πριν, για ποιά Εθνική Ελλάδος να πανηγύριζαν αυτοί οι πιθανώς καθόλου Έλληνες;

-Ποιά Ελλάδα ένιωσαν για λίγα ποδοσφαιρικά βράδια δική τους πατρίδα, ακόμη κι αν δεν ήταν;

-Είναι η Ελλάδα που τους διέψευσε το ίδιο εκείνο βράδυ με τους εις βάρος τους τραμπουκισμούς από χρυσαυγίτες, που τότε ακόμη μπορεί και να ψήφιζαν άλλα κόμματα;

-Ποιά είναι η Εθνική Ελλάδος του/της Γιώργου;
-Ποιά είναι η Ελλάδα του/της Γιώργου;
-Και πόσο πιο αποκρουστική ακόμα θα καταντήσει;
Πηγή:old boy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.