Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Το ΝΑΡ καταγγέλλει στοχοποίησή του από φασιστικές ομάδες

Τις κυβερνητικές ευθύνες για τις πρόσφατες πολλαπλές επιθέσεις σε στόχους της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς από παρακρατικούς μηχανισμούς επισήμανε αντιπροσωπεία του ΝΑΡ που ζήτησε και συναντήθηκε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 με τον υπουργό Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη. Στην αντιπροσωπεία συμμετείχαν ο Δημήτρης Δεσύλλας, ο Τάκης Τσίτσος και ο Στάυρος Τζιορτζιώτης.
Με πιο πρόσφατο τον εμπρησμό του ΙΧ του Νίκου Γουρλά, που εκτός από μέλος του ΝΑΡ και της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, είναι και πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στις εταιρείες του αεροδρομίου (εδώ σχετικό ρεπορτάζ) η τριμελής αντιπροσωπεία του ΝΑΡ παρέθεσε στον υπουργό μια σειρά περιστατικά: Τις φασιστικές επιθέσεις βανδαλισμού στα γραφεία του ΝΑΡ, του Πριν (βλ. ρεπορτάζ), αλλά και αριστερών κινήσεων πόλης στη Νέα Ιωνία και το Βύρωνα, τις δημοσιευμένες στο διαδίκτυο απειλές κατά των αγωνιστών Δημήτρη Κουσουρή και Γιάννη Ρουπακιώτη*, αλλά και τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Το ΝΑΡ πίσω από τις βλέπει την ύπαρξη συγκεκριμένου εγκληματικού σχεδίου στοχοποίησης του ΝΑΡ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και των αγωνιστών τους από τις φασιστικές συμμορίες και εκτιμά ότι οι ομάδες αυτές δρουν στο πλαίσιο του συμπλέγματος κράτους – παρακράτους – Χρυσής Αυγής.
Από τη μεριά του ο υπουργός έδειξε ιδιαίτερα ανήσυχος από τις εξελίξεις, τονίζοντας ότι έχει αναλάβει σχετικές νομοθετικές πρωτοβουλίες και ότι οι κινηματικές απάντηση είναι απαραίτητη. Ωστόσο, δήλωσε αφοπλιστικά ότι οι δικές του αρμοδιότητες και δυνατότητες παρέμβασης είναι στην ουσία ανύπαρκτες…
Πηγή: MAO.gr
*Προφανώς εννοεί τον δικηγόρο Γ.Ραχιώτη, σύμφωνα τουλάχιστον με το ρεπορτάζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.