Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Επιστρέφει ο Καρατζαφέρης στην ΝΔ;

«Παράθυρο» επιστροφής στη ΝΔ για τον Γιώργο Καρατζαφέρη


Τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη προσανατολίζεται στο να προσκαλέσει στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μια κίνηση που θα παραπέμψει σε έναν κατ' αρχάς «πολιτικό αρραβώνα», ο οποίος θα εξελιχθεί σε «γάμο» στις επόμενες εκλογές, οποτεδήποτε και εάν αυτές γίνουν.

Ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ δίνει το στίγμα των δικών του προθέσεων, με δήλωση που κάνει στο «Εθνος της Κυριακής» για το συνέδριο και τον ρόλο που αυτό θα πρέπει να διαδραματίσει στις εξελίξεις στην κεντροδεξιά παράταξη.
«Το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας δεν μπορεί να είναι ένα εσωστρεφές συνέδριο σαν τα προηγούμενα. Πρέπει να είναι ένα συνέδριο που θα χαράξει προοπτική μιας άλλης πολιτικής προσέγγισης των αναγκών του τόπου. Η -μία από τα ίδια- θα απογοητεύσει το σύνολο του αστικού κόσμου και θα ανοίξει τα πανιά στους έξαλλους και επιπόλαιους» σημειώνει.
Η είδηση προκάλεσε πάταγο!
Σε ερώτηση για το εάν ο κ. Καρατζαφέρης θα παραστεί στο συνέδριο του Ιουνίου, «κύκλοι» του ΛΑΟΣ ανέφεραν με νόημα:
 «Ο πρόεδρος ούτε αφελής είναι, ούτε στείρα αντίληψη έχει για τις απαιτήσεις του σήμερα».
Αργότερα την Κυριακή, ο κ. Καρατζαφέρης δήλωσε:
 «Πρέπει όλοι σε αυτόν τον τόπο να σκεφτόμαστε με γνώμονα όχι το συμφέρον των κομμάτων, αλλά το τι υπηρετεί το έθνος. Ο ΛΑΟΣ μένει σταθερός στο δόγμα: "εν οίδα, την πατρίδα"».
Πάντως το Μέγαρο Μαξίμου δεν σχολιάζει το επίσημα το θέμα, ενώ και ο Γ. Καρατζαφέρης έχει δώσει εντολή στους συνεργάτες του να μην κάνουν δηλώσεις, όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ «στενή συνεργάτιδά του».
Πηγή: Τα Νέα
Εμείς θα προσθέταμε απλώς πως η "κεντροδεξιά" παράταξη έχει και άλλα περιθώρια "διεύρυνσης".
Παραθέτουμε βίντεο από παλιότερες δηλώσεις του Καρατζαφύρερ, από τον καιρό που ήταν ακόμη στην ΝΔ. Έχουν ακόμη να δουν τα μάτια μας...
 Και τελικά από ότι φαίνεται, τους ναζί δεν θα τους γλυτώσουμε στην κυβέρνηση, είτε "μνημονιακή" της ΝΔ, είτε "αντιμνημονιακή" με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα είναι αυτή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.