Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Οταν η Σοφία (του ΠΑΣΟΚ) την βγαίνει από "αριστερά" στον Αλέξη (του ΣΥΝ)

Σύννεφα στον ΣΥΡΙΖΑ - Ευθεία επίθεση Σακοράφα σε Τσίπρα - "Επέδειξες θρησκευτική λατρεία στον Ομπάμα!"

- "Αγιοποιείς τον αμερικάνικο πολιτισμό"
- Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ιδεολογικό έλλειμμα και ο Τσίπρας καλλιεργεί αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης
- Επίσης η κα Σακοράφα κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι:
- "Στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία" και
- "Στη συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό"
Καμία επιτυχία στα ταξίδια και τις επαφές του Αλέξη Τσίπρα στο εξωτερικό, δεν είδε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Σακοράφα.

Η κα Σακοράφα μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του Κόμματος, κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι απέτυχε να δώσει το στίγμα που έπρεπε τόσο στις επαφές του στο ευρωκοινοβούλιο, στην συνάντηση με τον Σόϊμπλε αλλά και στο ταξίδι του στις ΗΠΑ και τις επαφές με στελέχη του ΔΝΤ.

«Στη συνάντηση Πέρες αποτύχαμε να δώσουμε στίγμα, στη συνάντηση στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δώσαμε ένα στίγμα εξαιρετικά μαλακό, χαρακτηρίζοντας το πρόγραμμα που ακολουθεί η χώρα μας αδύναμο, στη συνάντηση με Σόιμπλε δε βγήκε ξεκάθαρο στίγμα στην ελληνική κοινωνία, ενώ στη δε συνάντηση με το ΔΝΤ το στίγμα υπήρξε μάλλον στρεβλό, αφού αντί να βγει προς τα έξω η υπαναχώρηση του ΔΝΤ ως προς το μνημόνιο, βγήκε προς τα έξω μια θρησκευτικού τύπου λατρεία προς τον Ομπάμα και τις αξίες του αμερικανικού έθνους», είπε μεταξύ άλλων.

Κατηγόρησε επίσης τον κ. Τσίπρα ότι εξέφρασε «μια αγιοποίηση του αμερικανικού πολιτισμού» και προχώρησε «προς τα έξω σε εύσημα κυβερνησιμότητας και προς τα μέσα σε δηλώσεις νομιμότητας».

Η κα Σακοράφα μίλησε και για «ιδεολογικό έλλειμμα» στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αίσθημα πολιτικής απογοήτευσης» και για επιλογές «που μας καθιστούν αναξιόπιστους», ενώ επίσης άσκησε κριτική στην απουσία ΣΥΡΙΖΑ από τους τελευταίες κινητοποιήσεις, δηλώνοντας: «Πού ήταν τα δεκάδες χιλιάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ από την Αθήνα; Γιατί δεν βρεθήκαμε συντονισμένα 500 στελέχη από την προηγουμένη εκεί, ώστε να μετατρέψουμε το θέμα της επιστράτευσης σε μείζον πολιτικό θέμα;»
Πηγή: Newsit (οι ηλεκτρονικές παραπομπές, δικές μας)

5 σχόλια:

  1. Μα Trash το είπε και η Αλέκα: το ΠΑΣΟΚ ήταν ριζοσπαστικότερο από τον ΣΥΡΙΖΑ. Φυσικό λοιπόν είναι να βγαίνει η Σακοράφα από τα αριστερά στην ηγεσία του. Να δεις μάλιστα που σε λίγο θα τους κάνει καμία κριτική από τα αριστερά και ο κυρ-Φώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Cos:
      Πράγματι, ο μπαρμπα-Φώτης δεν θυμάμαι να έχει εκθειάσει ακόμη το ...ΝΑΤΟ!
      Οπότε, γιατί να μην τους βγει από αριστερά;

      Διαγραφή
  2. κανένας να μη πέσει στη παγίδα

    http://kokkiniepithesi.blogspot.gr/2013/02/blog-post_5722.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λόγος που έγινε η ανάρτηση, δεν είναι πως είναι δυνατόν να ψαρώσει κάποιος πως δήθεν υπάρχει "εσωτερική αντιπολίτευση" στον ΣΥΝ. Αυτά είναι καθρεφτάκια για αγρίους, καθώς εάν κάποιος διαφωνεί σε τόσο σημαντικά ζητήματα στρατηγικής (!!!), παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.
      Το κλου της είδησης είναι άλλο. Είναι πως η κεντρική πολιτική γραμμή του Τσιπρέικου είναι τόσο δεξιά πλέον, που δεν χρειάζεται ο προερχόμενος από το ΚΚΕ Λαφαζάνης να το παίξει "αριστερός", μια χαρά "αριστερή" μοιάζει μπροστά τους και η καθαρόαιμη ΠΑΣΟΚα Σακοράφα!
      Υ.Γ.
      Ενα ψευδώνυμο παρακαλώ, το μπλογκ δεν δημοσιεύει ανώνυμα σχόλια...

      Διαγραφή
  3. Έχει δίκιο η Σακοράφα.

    Επικοινωνιακά τα πήγε χάλια ο Τσίπρας.

    Αυτό την καίει τη γυναίκα.

    Κι επειδή διάβασα προσεκτικά όλην την ομιλία της, ομολογουμένως η γυναίκα κατέβαλε αιματηρές προσπάθειες να κάνει το άσπρο μαύρο,
    ώστε να παρουσιάσει το ΣΥΡΙΖΑ σαν μη αστικό κόμμα.

    Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε.

    Κάποια πράματα, δεν κρύβονται με τίποτα.

    Ίσως κάπως να ψευτοκρυβόντουσαν, αν δεν είχε κάνει όλα αυτά τα επικοιωνιακά λάθη ο Τσίπρας...

    Αυτό είπε η γυναίκα.

    Τύφλα νά 'χει το ΠΑΣΟΚ, μπρος στον ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.