Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

Μαζική λαϊκή απαίτηση από το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ: Πάρτε πίσω τώρα την επίταξη! (ΧΡΟΝΙΚΟ-ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η μεγάλη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ ενάντια στον κυβερνητικό αυταρχισμό και για να στηρίξει τον αγώνα των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, ολοκληρώθηκε, λίγα λεπτά πριν από τις 13.00 του Σαββάτου στα Προπύλαια. Το μήνυμα σαφές: «Η κυβέρνηση να πάρει τώρα πίσω την επίταξη»!
Σωματεία, μαζικοί φορείς, Λαϊκές Επιτροπές, έδωσαν το "παρών" στο κάλεσμα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου και καταδίκασαν την πολιτική επιστράτευση της συγκυβέρνησης ενάντια στους εργαζόμενους στο Μετρό.
Οι συγκεντρωμένοι μετά το τέλος της κεντρικής ομιλίας του Γ. Κιούση από το ΠΑΜΕ Μεταφορών έκαναν πορεία και μέσω της οδού Σταδίου έφτασαν στη Βουλή. Με τα συνθήματά τους δήλωσαν ότι δεν τρομοκρατούνται από την καταστολή της κυβέρνησης και εξέφρασαν αποφασιστικά την αλληλεγγύη τους στους εργαζομένους του Μετρό και σε όλους τους εργαζομένους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Γιατί είναι ένας αγώνας που αφορά όλους τους εργαζόμενους.

Δείτε το χρονικό της κινητοποίησης όπως αποτυπώθηκε στον "902.gr" στην εξέλιξή της, με συνεχή ροή φωτογραφιών, βίντεο και ρεπορτάζ.
(το χρονικό εμφανίζεται με αντίστροφη χρονολογική σειρά)

12:40
Με την πορεία να καταλήγει στα Προπύλαια ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η μεγάλη κινητοποίηση του ΠΑΜΕ.

12:37
ΔΕΙΤΕ: Η πορεία κατεβαίνει την Πανεπιστημίου


12:35
Το μπλοκ του Μετώπου Αγώνα Σπουδαστών έξω από τη Βουλή



12:31
Μεγάλη η παρουσία των Λαϊκών Επιτροπών στη συγκέντρωση. Το πανό της Λαϊκής Επιτροπής Αγίων Αναργύρων - Καματερού
12:30
Οι συγκεντρωμένοι περνούν από το Σύνταγμα και μέσω της Αμαλίας κατεβαίνουν την Πανεπιστημίου
12:25
Η στιγμή που η κεφαλή της πορείας μπαίνει στο Σύνταγμα.


12:20
Η κεφαλή της πορείας έφθασε στο Σύνταγμα

12:15
Παρακολουθήστε ένα στιγμιότυπο της πορείας την ώρα που ξεκινά από την Ομόνοια


12:11
Η πορεία έξω από το υπουργείο Εργασίας.


12:05
Αυτή την ώρα, δείτε την εξέλιξη της πορείας.



Η συνέχεια στον 902.gr, εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.