Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή, 15 Ιουλίου 2012

Κοσμοπολιτισμός του κεφάλαιου και προλεταριακός διεθνισμός

Ενα αρκετό χρήσιμο βιβλίο, σε μία εποχή που η υποστήριξη στους ΝΑΤΟϊκούς βομβαρδισμούς πλασάρεται σαν η τελευταία λέξη του ..."διεθνισμού"(!!), ενώ οι αραχνιασμένες θεωρίες περί "υπεριμπεριαλισμού" ξαναβγαίνουν από τα σεντούκια σε καινούριες συσκευασίες.


Κοσμοπολιτισμός και διεθνισμός

4 σχόλια:

 1. ε ναι η θεωρία του υπεριμπεριαλισμού θέλει ξαναμελέτη γιατί μας μπήκε ξανά από το παράθυρον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. @akrat:
   Από την πόρτα μπήκε αγαπητε, την δυστυχώς ορθάνοιχτη...

   Διαγραφή
 2. Μήπως είναι δυνατόν να προστεθούν οι σελίδες 88-89 που λείπουν?
  Έστω με ξέχωρο λινκάκι γι'αυτές, εδώ στα σχόλια. Ευχαριστώ.

  graf

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.