Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Το κοκκινόμαυρο και το μαύρο

Από σχόλιο στο Lenin reloaded

Φασιστικές επιθέσεις σε γέρους...
"...Άλλη μία σύμπραξη του αίσχους μεταξύ των μικροαστικών ρευμάτων της αναρχίας και του φασισμού. Στην υπηρεσία του μεγάλου κεφαλαίου φυσικά.

Από τη μια ο Κασιδιάρης σαν εκπρόσωπος αναρχικών πριν κάνει την τραμπούκικη επίθεση του στη βουλευτή του ΚΚΕ, ομιλούσε "άπταιστα" αναρχικά επιχειρήματα για το γελοίο ότι το ΠΑΜΕ, οι χιλιάδες απεργοί και η Παπαρήγα φυλούσαν το κοινοβούλιο στην απεργία στις 20/10/2011.

Από την άλλη αναρχικοί σε "άπταιστα" φασιστικά επιχειρήματα παρακάμπτουν τους απεργούς που κατήγγειλαν τη Χρυσή Αυγή για την προβοκατόρικη ενέργεια τους να πάνε στη Χαλυβουργία και αναπαράγουν αυτούσια την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής.

...και γυναίκες...


Η σύμπραξη της πάνω και της κάτω πλατείας επικυρώθηκε με την κοινή επίθεση κατά της απεργίας στις 20/10 αφήνοντας πίσω τους έναν εργάτη νεκρό και δεκάδες τραυματίες. Σήμερα πέφτουν και οι τελευταίες κουκούλες.

Η ανίερη ιδεολογικοπολιτική συμμαχία φασιστών και αναρχικών εναντίον των κομμουνιστών δεν είναι κεραυνός εν αιθρία. Γίνεται στην κοινή βάση των συμφερόντων που εκπροσωπούν. Και τα συμφέροντα αυτά έχουν για βάση τους τη σκλαβιά της εργατικής τάξης. Οποιαδήποτε χειραφέτηση των εργατών, οποιαδήποτε απεργία, οποιαδήποτε Χαλυβουργία, οποιαδήποτε δήλωση κομμουνίστριας στα ΜΜΕ πρέπει κατά το μεγάλο κεφάλαιο και των αναρχικών και φασιστικών ρευμάτων που το υπηρετούν, να παταχθεί. Με βία, με δολοφονίες, με αποφάσεις δικαστηρίων, με γκεμπελίστικη προπαγάνδα.

Η συνέχεια δεν μπορεί παρά να είναι ανάλογη. .."

2 σχόλια:

  1. για κατι τετοια και αλλα πολλα στην ισπανια τους αναρχικους της FAI τους λεγανε FAISCist(φαϊσιστες εληνιστι για να γινονται και οι συνειρμοι. . .)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @salot sor:
      Αμα μάλιστα κάνουμε και την σύγκριση ανάμεσα στην ταξική σύσταση και συνείδηση, των αναρχικών της FAI το 1936, και των σημερινών μικροαστικών και λούμπεν δικών μας μπουμπουκιών, τα πράγματα γίνονται απόλυτα καταθλιπτικά...

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.