Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

Συγκλονίστηκα!

...διαβάζοντας την παρακάτω είδηση:
"...Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ εντάχθηκαν και επισήμως οι ανεξάρτητοι βουλευτές Σοφία Σακοράφα και Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε σχετικά με επιστολή του τον Πρόεδρο της Βουλής Φ. Πετσάλνικο..."
Γιατί να συγκλονιστώ όμως;
Λογικά κάποιο παιδικό τραύμα πρέπει να επέδρασε στον ψυχισμό μου.
 Μετά από έρευνα στα άδυτα του παρελθόντος, του υποσυνείδητού μου (και στο google), τελικά εντόπισα το παλιό τραύμα:

3 σχόλια:

  1. Tι μού θύμισες!
    Ο Γαλάκος και ο (σχωρεμένος) ο Κυράστας στον ΠΑΟ;
    Πάταγος, έριδες, τσιγάρα και φραπέδες με ατέλειωτες κουβέντες για τη φανέλλα

    Κυκλοφορούσε τότε η παρακάτω ατάκα για τον Μάικ:
    - Τη μαμά του τη ρώτησε;
    (η μάνα του Γαλάκου, που ήταν θαμώνας στο Καραΐσκάκη και ο Μάικ την υπεραγαπούσε ήταν δεδηλωμένη Ολυμπιακός)

    Για τον Κουρουμπλή και τη Σακοράφα ... άνευ σχολίων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @spiral architect:
      Η μεταγραφή Κουρουπλή-Σακοράφα, αποκλείεται να καταγραφεί από την ιστορία και το συλλογικό ασυνείδητο, σε αντίθεση με τηις μεταγραφές Κυράστα-Γαλάκου, Σαργκάνη-Βαμβακούλα και Κωσταντίνου-Νικοπολίδη...

      Διαγραφή
    2. Υ.Γ.
      ...Και ο Κυράστας ήταν ο νεαρότερος Αρχηγός στην ιστορία του Ολυμπιακού (νομίζω το ρεκόρ παραμένει) και ο μόνος από την τότε ομάδα που είχε βγει από τα τσικό, για να καταλήξει αργότερα ο μεγαλύτερος αντι-ολυμπιακός στην Ελλάδα (σαν τον Αλέκο Χαλβατζή ένα πράγμα...)

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.