Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Ο ΣΕΒ καταγγέλει το ΚΚΕ

Και πριν λαλήσει ο κόκκορας, ρόμπα και πάλι ο Αλέξης, που θα "είχε πολιτικό κόστος, γιατί μιλάει με ονόματα". (βλέπε και προηγούμενη ανάρτηση). Ούτε που καταδέχτηκε να ασχοληθεί μαζί του ο ΣΕΒ! Τόσο τους ενοχλεί ο Αλέξης!

ΣΕΒ: Το ΚΚΕ έχει αλλεργία στον κοινωνικό διάλογο 

Σε ανακοίνωσή του, ο ΣΕΒ κατηγορεί το ΚΚΕ για «σταλινικές μεθόδους και τακτικές» και κάνει λόγο για «αλλεργία στον κοινωνικό διάλογο».
«Η αλλεργία που καταφανώς προκαλεί στο ΚΚΕ ο κοινωνικός διάλογος –όπως και κάθε μορφή διαλόγου– αποκαλύπτει την εμμονή του σε σταλινικές μεθόδους και τακτικές», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.



Επίσης, ο ΣΕΒ κάλεσε τους εργαζόμενος να κρίνουν «πέρα από στερεότυπα και χωρίς παρωπίδες, ποιοι νοιάζονται για τα πραγματικά συμφέροντα των δυνάμεων εργασίας και ποιοι τους εκμεταλλεύονται για τις δικές τους κομματικές σκοπιμότητες».

Παράλληλα, κάλεσε όλες τις πολιτικές δυνάμεις, και ιδιαίτερα τα κόμματα της ευρύτερης δημοκρατικής Αριστεράς «να καταδικάσουν απερίφραστα το ΚΚΕ και τις πρακτικές που θέλουν να ...ΠΑΜΕ δια της βίας πίσω σε εποχές που έχουν οριστικά παρέλθει».

Πηγή: Newsbomb /PRAXIS

Υ.Γ.
Ας μην ανησυχούν εκεί στον στον ΣΕΒ. Η "ευρύτερη δημοκρατική αριστερά" ανέλαβε τις "ευθήνες της" απένατι στους βιομήχανους, πριν οι αιτιάσεις των τελευταίων διατυπωθούν, καν! (βλέπε και εδώ)

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.