Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Ψήφισμα κατά της ηρωοποίησης του ναζισμού

Τι έγινε ρε παιδια; Σύσωμος ο "άξονας του κακού" και τα "καταπιεστικά καθεστώτα" προτείνουν ψήφισμα κατά " του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, της ξενοφοβίας", και το καταψηφίζουν οι ...δυτικοί "φιλελεύθεροι δημοκράτες", οι οποίοι έχουν ισοπεδώσει χώρες και για πολύ λιγότερα;
Ευεξήγητο...  Κάτι η ιστορία που πρέπει να ξαναγραφτεί δικαιώνοντας τον φασισμό σαν "άμυνα στον κομμουνισμό" (το στάδιο της εξίσωσης, προφανώς πρέπει να ξεπεραστεί), κάτι που ο ΟΗΕ έχει από την δεκαετία του '70 χαρακτηρίσει "ρατσισμό" και τον σιωνισμό, οπότε μπορεί να έχουν επιπτώσεις και οι Ισραηλινοί "δημοκράτες", ο "δημοκρατικός φιλελευθερισμός" της δύσης βρέθηκε και πάλι ξεβράκωτος.
Ακολουθεί ρεπορτάζ από τον ριζοσπάστη:

Στις 19 Δεκέμβρη στην Ολομέλεια της 66ης Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ (στη Νέα Υόρκη) με πρωτοβουλία της Ρωσίας εγκρίθηκε ψήφισμα κατά του ρατσισμού, των φυλετικών διακρίσεων, της ξενοφοβίας. Στη συγγραφή κι υποστήριξη του ντοκουμέντου συμμετείχαν ακόμη η Λευκορωσία, η Βενεζουέλα, η Κούβα κι άλλες 34 χώρες. Υπέρ του ψηφίσματος τάχτηκαν 134 κράτη, ενώ κατά του ψηφίσματος τοποθετήθηκαν 24 χώρες (οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, αρκετά κράτη - μέλη της ΕΕ), ενώ 32 χώρες απείχαν από τη ψηφοφορία.
Οπως σημειώνεται στο ντοκουμέντο, «μια σειρά κρατών, που είχαν βιώσει τις φρικαλεότητες της "φαιάς πανούκλας" του 20ού αιώνα, και που συνέβαλαν στη νίκη επί αυτού του κακού, δεν έχουν καταδικάσει την εξύμνηση του ναζιστικού κινήματος και των θεσμικών του οργανώσεων, συμπεριλαμβανόμενης της οργάνωσης των SS».
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας σημειώνει πως η Ρωσία δε θα επιτρέψει να ξεχαστούν τα διδάγματα του Β' Παγκόσμιου Πολέμου, δε θα επιτρέψει το ξαναγράψιμο των αποτελεσμάτων του και των αποφάσεων του Δικαστηρίου της Νυρεμβέργης.

Ι.Π

2 σχόλια:

  1. Ο καπιταλισμός πάει - γυρίζει αδύνατο να μη ξαναγυρίσει στη μορφή του βρυκόλακα. Αυτή είναι η ψυχή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πρώτα θα του βγει η ψυχή, και μετά το χούι.
    Συμφωνώ απόλυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.