Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

Διαβάστε και διαδώστε το τετρασέλιδο του ΚΚΕ για τις εκλογές της 20ης Σεπτέμβρη (σε μορφή PDF)

Σε μορφή PDF: Διαβάστε, εκτυπώστε και διαδώστε παντού το τετρασέλιδο του ΚΚΕ.
Κυκλοφόρησε τετρασέλιδο του ΚΚΕ για τις εκλογές με τίτλο το κεντρικό σύνθημα του Κόμματος«Τους δοκίμασες... Τώρα με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής». (Ολόκληρο το τετρασέλιδο στα συνημμένα αρχεία)

Το 4σέλιδο απευθύνεται σε εργατοϋπαλλήλους, ανέργους, ημιαπασχολούμενους, επαγγελματίες, αγρότες, συνταξιούχους, νέους και γυναίκες.

Όπως αναφέρει, «το ΚΚΕ απευθύνεται ιδιαίτερα σ’ εσάς που τα δοκιμάσατε όλα, όλες τις κυβερνήσεις διαχείρισης, αυτοδύναμες και συνεργασίας, “κεντροδεξιές”, “κεντροαριστερές”, “αριστερές” και είδατε το ένα μνημόνιο να προστίθεται στο άλλο. Σ’ εσάς που παλιότερα, ίσως ευκαιριακά, επιλέξατε το ΚΚΕ, αλλά στη συνέχεια προτιμήσατε μια πιο άμεση, όπως σας φάνηκε, πολιτική λύση».

Τονίζει ακόμα ότι «η ψήφος στο ΚΚΕ θα δυναμώσει τη λαϊκή αντίσταση σε κάθε αντιλαϊκή συμφωνία και νόμο, σε κάθε κυβέρνηση αντιλαϊκής διαχείρισης, σε κάθε ιμπεριαλιστική συμμαχία κρατών όπως η ΕΕ.

Για να πάρει ο λαός την ιδιοκτησία του πλούτου και την εξουσία στα δικά του χέρια.
Αυτός είναι ο δικός μας “μονόδρομος”
και σ’ αυτόν το δρόμο μπορούμε να αποτρέψουμε τα χειρότερα, να διεκδικήσουμε βελτίωση της ζωής μας.

Απορρίψτε τα νέα απατηλά διλήμματα. Τα άλλα κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ, αφού ψήφισαν μαζί τα βάρβαρα μέτρα του 3ου Μνημονίου, τώρα ανταγωνίζονται για το ποιος θα τα εφαρμόσει δήθεν “καλύτερα” για το λαό. Όλοι, ανεξάρτητα με το τι λένε προεκλογικά, είναι πρόθυμοι να συνεργαστούν σε μια νέα αντιλαϊκή κυβέρνηση συνεργασίας.


Μην τους δώσετε το δικαίωμα, με την ψήφο σας, να πουν ότι ο λαός συναινεί στο σφαγιασμό του, ότι τα μνημόνια διαρκείας είναι ”μονόδρομος”.

Μην εμπιστεύεστε τις νέες κάλπικες υποσχέσεις για τα “παράλληλα προγράμματα”, τα αντισταθμιστικά μέτρα, τα αναπτυξιακά πακέτα, τη ρύθμιση του χρέους».

Σχετικά με την πρόταση του ΚΚΕ για τη λαϊκή εξουσία, κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων - αποδέσμευση από την ΕΕ - μονομερή διαγραφή του χρέους υπογραμμίζει ότι είναι η μοναδική ρεαλιστική και ελπιδοφόρα πρόταση. Όπως αναφέρει: «Η πραγματοποίηση αυτού του δρόμου εξαρτάται από τη λαϊκή θέληση, περνά απαραίτητα από τη συσπείρωση με το ΚΚΕ(...) Υπάρχει τρόπος και σχεδιασμός για να γίνει πράξη η πρότασή μας και να μπορέσει ο εργαζόμενος λαός να ζήσει καλύτερα, όπως του αξίζει σήμερα, με βάση τις δυνατότητες που έχει η κοινωνία. Κι αυτός ο δρόμος περνά μέσα από τη συγκρότηση μιας μεγάλης κοινωνικής λαϊκής συμμαχίας, που θα αγωνίζεται ενάντια στα νέα αντιλαϊκά μέτρα και θα έχει σταθερή πυξίδα την πάλη ενάντια στα μονοπώλια και τον καπιταλισμό».
Πηγή: Revoloution now!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.