Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015

Ο Μαραντόνα θα παίξει για την ειρήνη στην Κολομβία

Ο διεθνής αστέρας Ντιέγκο Αρμαντο Μαραντόνα, θα παίξει στον ποδοσφαιρικό “Αγώνα για την Eιρήνη” στη μνήμη των θυμάτων της σύγκρουσης, στις 10 Απρίλη στην πρωτεύουσα της Κολομβίας Μποκοτά.
Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό στάδιο της Μποκοτά , όπου – σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου της πρωτεύουσας – ο Μαραντόνα “θα αντιμετωπίσει μεγάλες δόξες του Κολομβιανού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου”.

Το γήπεδο βρίσκεται νότια της Μποκοτά και ο αγώνας γίνεται με στόχο να στηρίξει τις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ της κυβέρνησης και των FARC (Επαναστατικές Ένοπλες Δυνάμεις της Κολομβίας) για την επίτευξη συμφωνίας ειρήνης στην Κολομβία.

Ο Mαραντόνα θα βρεθεί στην Κολομβία για τον τρίτο γύρο της περιοδεύουσας εκπομπής του “De Zurda”, που μεταδόθηκε πρώτη φορά κατά την διάρκεια του Παγκόσμιου Κυπέλου της Βραζιλίας και θα επαναληφθεί στο Κόπα Αμέρικα 2015 στη Χιλή, αποκλειστικά από το κανάλι telesur.

H κυβέρνηση της Κολομβίας και οι FARC-EP διεξάγουν εδώ και μερικά χρόνια συνομιλίες για τον τερματισμό της ένοπλης σύγκρουσης που διεξάγεται εδώ και 50 χρόνια, που έχει αφήσει 600.000 νεκρούς και 5 εκατομμύρια εκτοπισμένους.
αναδημοσίευση από http://prensa-rebelde.blogspot.gr μέσω Traverso rossa 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.