Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

CIA και FBI βρίσκονται πίσω από την κυβέρνηση του Κιέβου, γράφει γερμανική εφημερίδα

CIA και FBI βρίσκονται σε «ανοιχτή γραμμή» με τις αρχές του Κιέβου, χαράζοντας την πορεία που ορίζει ο Λευκός Οίκος. Σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής κυριακάτικης εφημερίδας Bild am Sonntag, η οποία επικαλείται πηγές από υψηλόβαθμους γερμανούς αξιωματούχους, στόχος των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών είναι να καταστείλουν κάθε λαϊκή διαμαρτυρία στην ανατολική Ουκρανία, ώστε να προχωρήσει το μοντέλο διακυβέρνησης που έχουν επιβάλλει στο Κίεβο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Bild am Sonntag, οι πράκτορες της CIA και του FBI δεν συμμετέχουν ενεργά στις στρατιωτικές επιχειρήσεις της Ουκρανίας στα ανατολικά της χώρας, αλλά η δραστηριότητά τους περιορίζεται στο Κίεβο, καθώς υποτίθεται πως βοηθούν τις αρχές στην εξάρθρωση του οργανωμένου εγκλήματος.

Η εφημερίδα αναφέρεται και στην πρόσφατη επίσκεψη του αρχηγού της CIA Τζον Μπρέναν στο Κίεβο, στα μέσα Απριλίου.

Οπως είχε δηλώσει τότε ο πρόεδρος της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων της ρωσικής Δούμας Αλεξέι Πουσκόφ, «η επίσκεψη αποκάλυψε την στενή σχέση των αρχών του Κιέβου με τις ΗΠΑ, αποδεικνύοντας πως ο Λευκός Οίκος έχει υποσκελίσει την κυβέρνηση, ελέγχοντας το καθεστώς, πάντα προς όφελος των δικών του επιδιώξεων».

Πηγή: Σύγχρονη Ρωσία

Το ξεπούλημα της Ουκρανίας: Τι δεν θέλει η CIA να ξέρουν οι Ουκρανοί

Του John Robles
Με την στολή του στρατού του Μπαντέρα
Ο Γραμματέας Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Dmitry Peskov δήλωσε ότι οι αποκαλούμενες αρχές στο Κίεβο, στο τέλος, θα πρέπει να απαντήσουν κυρίως στον ουκρανικό λαό για τις ενέργειές τους σχετικά με την εντολή των στρατιωτικών επιχειρήσεων εναντίον αμάχων στο νότιο-ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας. Ωστόσο, τα μέλη της χουντικής κυβέρνησης στο Κίεβο που είναι υπεύθυνα για την παραγγελία αυτού που προσπάθησαν να παρουσιάσουν ως μια «αντι-τρομοκρατική» επιχείρηση (με τη συμμετοχή μαχητικών αεροσκαφών, των ενόπλων δυνάμεων και τον θάνατο διαδηλωτών), συνεχίζουν να λειτουργούν με ατιμωρησία.

Η Χούντα θα είναι υπεύθυνη έναντι του ουκρανικού λαού

«Όσον αφορά την ευθύνη με την οποία βαρύνονται αναπόφευκτα, οι άνθρώποι αυτοί που πήραν την απόφαση σχετικά με τις επιχειρήσεις αυτές, επωφελούμενοι από μαχητικά αεροσκάφη και ένοπλες δυνάμεις, τότε για αυτή την ευθύνη, θα λογοδοτήσουν καταρχάς στον ουκρανικό λαό. Είναι ίσως το πιο σημαντικό πράγμα,» είπε ο Πεσκόφ στο τηλεοπτικό κανάλι Ρωσία 24.

Νωρίς την Παρασκευή ο Ουκρανικός στρατός άρχισε να εισβάλλει στην πόλη Slavyanskστην περιοχή του Ντόνετσκ με τη χρήση αεροσκαφών και θωρακισμένων οχημάτων με αναφορές για νεκρούς και τραυματιές.

Η Μόσχα χαρακτήρισε τις δράσεις του Κιέβου τιμωρητικές και είπε ότι καταστρέφουν την τελευταία ελπίδα για τη βιωσιμότητα των συμφωνιών της Γενεύης για να αποκλιμακωθεί η κατάσταση στην Ουκρανία.

Διπλός πράκτορας της CIA έχει πάρει τον έλεγχο των επιχειρήσεων κατά του άμαχου πληθυσμού
Ο έλεγχος των «ειδικών επιχειρήσεων» στο Slavyansk εναντίον διαδηλωτών και εκείνων που αντιτίθενται στη ναζιστική χούντα στο Κίεβο μεταβιβάστηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών της Ουκρανίας Arsen Avakov, στον επικεφαλής της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας, Valentin Nalyvaychenko, σύμφωνα με το RIA Novosti που επικαλείται πηγές στο Γενικό Επιτελείο των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας.

Ο εγκατεστημένος από την χούντα ηγέτης του ναζιστικού πραξικοπήματος Turchinov, ο οποίος έχει σφετεριστεί τη θέση του προέδρου, δήλωσε ότι η αλλαγή αυτή έγινε λόγω της «καταστροφικής πρώτης φάσης» των επιχειρήσεων. Οι εντολές του Turchinov να ξεκινήσουν στρατιωτικές επιχειρήσεις εναντίον του άμαχου πληθυσμού σε αντίθεση με ένα πραξικόπημα είναι μια άνευ προηγουμένου εγκληματική πράξη που λαμβάνει χώρα ακριβώς μπροστά από τα μάτια του κόσμου, όμως η κατακραυγή από τη Δύση και τις οργανώσεις των «ανθρώπινων δικαιώματων» είναι ανύπαρκτη.

Όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν αυτή η ατιμωρησία και η συμπαιγνία του Τύπου οφείλεται στο ότι οι ​​ΗΠΑ είναι πίσω από το πραξικόπημα στην Ουκρανία και ακόμη και αν οι ναζί στο Κίεβο κρατήσουν τις υποσχέσεις τους να κρεμάσουν τους Εβραίους και Ρώσους και οποιονδήποτε άλλον ο οποίος είναι εναντίον στη βασιλεία τους, και ακόμη και να αρχίσουν μια εκστρατεία γενοκτονίας, τα δυτικά ΜΜΕ θα παραμείνουν σιωπηλά και οι ΗΠΑ θα συνεχίσουν να τους αποκαλούν νόμιμους και θεμιτούς.

(Στο βίντεο σύλληψη αμερικάνου μισθοφόρου στο Χάρκοβο)


ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΥΡ!

Ο επικεφαλής της Ουκρανικής Υπηρεσίας Ασφαλείας Valentin Nalyvaychenko έχει δώσει εντολή για την εκκαθάριση όλων των διαδηλωτών και όσων αντιτίθενται στο καθεστώς, αν κάποιος ανοίξει πυρ κατά τη διάρκεια αυτών που συνεχίζει να αποκαλεί «αντιτρομοκρατικές επιχειρήσεις».

Ο Valentin Nalyvaychenko έκανε σαφή τα σχέδιά του όταν είπε στο ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι «1 +1» ότι οι δυνάμεις του: «θα εντείνουν τις προσπάθειες για να περιορίσουν την κατάσταση και να εξηγήσουν στους ντόπιους ότι ήταν επικίνδυνο να είναι στις συνεδριάσεις, όπου οι τρομοκράτες κρύβονται πίσω από τις γυναίκες και τα παιδιά.» Προφανώς θέλει να «καθαρίσει» τα πλήθη των πολιτών όλων των κοινωνικών στρωμάτων που διαδηλώνουν, από τις γυναίκες και τα παιδιά, προκειμένου να δώσει εντολή στα στρατεύματά του να πάνε και να σκοτώσουν όλους τους διαδηλωτές που είναι άνδρες. Το να αποκαλεί τρομοκράτες όσους είναι ενάντια στη ναζιστική χούντα είναι εντελώς γελοίο και δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν, αλλά έχει σχεδιαστεί για το δυτικό κοινό του, το οποίο δεν έχει ενημερωθεί για την πραγματική κατάσταση επί του εδάφους. Οι λεγόμενοι «τρομοκράτες» είναι απλώς κοινοί Ουκρανοί οι οποίοι αρνούνται να δεχτούν ως νόμιμους τους ναζί που ανέλαβαν τη κυβέρνηση διά της βίας.

Ο Nalyvaychenko έκανε και άλλες πολλές δηλώσεις που δεν αξίζει να τις επαναλάβουμε επειδή δεν είναι άλλο παρά ψέματα που αρνούνται την πραγματικότητα της κατάστασης στην Ουκρανία και προσπαθούν να απεικονίσουν τη ναζιστική χούντα ως νόμιμη κυβέρνηση.

Όργανο της CIA, εκπαιδευτής των νεοναζί και προδότης της Ουκρανίας

"Διαδηλωτής" Maidan  με ισραηλινό υποπολυβόλο UZI
Το γεγονός ότι ο Nalyvaychenko έγινε ο επικεφαλής της SBU δεν μπορεί να αγνοηθεί, καθώς είχε δικαστεί για προδοσία για τη διοχέτευση πληροφοριών προς τη CIA κατά τη διάρκεια της προηγούμενης θητείας του στην κορυφή της SBU [σ.σ. των μυστικών υπηρεσιών της Ουκρανίας] (22/12/2006 – 11/03/2010). Έχει αναφερθεί ότι την εποχή εκείνη η CIA είχε μια τέτοια ζεστή σχέση με την Ουκρανική υπηρεσία ασφαλείας ώστε της δόθηκε ακόμη και γραφείο στην έδρα της SBU, όπου μπορούσαν να έχουν πρόσβαση σε όλα τα αρχεία που ήθελαν.

Πρόσφατα ένας άλλος πρώην επικεφαλής της SBU, ο Alexander Yekimenko, σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Russia 24, δήλωσε ότι ο Nalyvaychenko είχε προσληφθεί από τη CIA και τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ, όταν ήταν Γενικός Πρόξενος της Πρεσβείας της Ουκρανίας στις Ηνωμένες Πολιτείες (σ.σ. 2001-2003). Είπε επίσης ότι οι ειδικές υπηρεσίες βοήθησαν σημαντικά τον συνάδελφό του κ. Kondratuk ο οποίος ήταν επίσης στο προξενείο εκείνη την περίοδο.

Ο Yekimenko είπε ότι τα αρχεία δείχνουν ότι ο Nalyvaychenko διατήρησε τις επαφές με τις μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ και μετά τη συνταξιοδότησή του από τη διπλωματική υπηρεσία και κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία ήταν επικεφαλής για πρώτη φορά στην Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας το 2006-2010.

Οι δεσμοί του Nalyvaychenko με δομές εξουσίας στην Ουκρανία και τη CIA εξηγεί τη μεγάλη επιρροή που έχουν σήμερα οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών σχετικά με τις εξελίξεις στη χώρα.

Ένας άλλος γνωστός πράκτορας σύμφωνα με τον Yekimenko είναι ο Alexander Danyluk,ηγέτης μιας από τις ομάδες ακροδεξιών που συνδέεται στενά με βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. (σ.σ. δες Spilna Sprava) Μέσα από αυτόν οι βρετανικές μυστικές ελέγχουν την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή της χώρας.

Γνωρίζουμε ότι ο Yatsenyuk είναι επίσης τυφλό όργανο της CIA, πως ο Klitschko έχει δεσμούς με τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες και ότι η CIA και ο Nalyvaychenko έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην άνοδο του Δεξιού Τομέα (Right Sector) στην εξουσία. Ίσως είναι καιρός ο λαός της Ουκρανίας που βρίσκεται ακόμη στο σκοτάδι να αποκτήσει μεγαλύτερη επίγνωση για το ποιος ακριβώς κυβερνάει τη χώρα τους τώρα, προδότες, Ναζί, αποστάτες και μαφιόζοι. Αλλά και τότε, η Ουάσιγκτον δεν θα έχει οποιοδήποτε άλλο τρόπο [σ.σ. να πετύχει τον στόχο της].
Πηγή: The Voice of Russia μέσω antipagkosmiopoihsh
Βλέπε ακόμη:

2 σχόλια:

  1. Μήπως γνωρίζεις τι είναι το http://www.defencenet που γράφει κάτι περίεργα.
    Ικαριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ικαριος:
      Nαι είναι ένα καραβανάδικο δεξιό-ακροδεξιό σάιτ, με σαφείς φιλορωσικούς προσανατολισμούς.

      Έχουν αρκετές ενδιαφέρουσες (εάν τις απομονώσεις από τον σχολιασμό τους ειδήσεις), αλλά χρειάζεται πάντα τσεκ, καθώς καμμία φορά γράφουν και κανέναν δράκο.

      Για την Ουκρανία τους χρησιμοποιώ καθώς πολλές φορές μεταφράζουν RT

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.