Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Νεότερα από το ανατολικό μέτωπο: Αποκρούστηκε η επίθεση στο Σλαβιάνσκ-εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του Λαϊκού Στρατού

Αυτή τη στιγμή η πολιτοφυλακή του Σλαβιάνσκ ελέγχει όλες τις οδικές αρτηρίες της πόλης, και έχει σχηματίσει μία φάλαγγα -όπως φαίνεται και στο βίντεο παρακάτω- με την οποία κατευθύνονται εναντίον του (τελευταίου;) φασιστικού οδοφράγματος.

Οι ομάδες των εξεγερμένων στο Σλαβιάνσκ προχωρούν σε εκκαθαριστικές επιχειρήσεις σε αυλές σπιτιων, μικρούς δρόμους και προαστιακές κατοικίες, προς εξουδετέρωση παραστρατιωτικών του Δεξιού Τομέα και  τυχόν υπολειμμάτων του "Ουκρανικού στρατού" που έχουν απομείνει εγκλωβισμένοι πίσω από τις γραμμές τους.

Ο επόμενος στόχος του λαϊκού στρατού είναι το οδόφραγμα που φράζει την είσοδο του Σλαβιάνσκ, προκειμένου να σπάσει ο αποκλεισμός της πόλης.

Σύμφωνα με τους εξεγερμένους "δεν διακρίνονται πλέον ουκρανικά τεθωρακισμένα, και εάν έχει απομείνει πεζικό θα το αναγκάσουμε να αποσυρθεί"  όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός τους.
Πηγή: You tube via life news/ voice of Russia


Βλέπε ακόμη:

Οι πραξικοπηματίες του Κιέβου συνεχίζουν το αιματοκύλισμα του ουκρανικού λαού, ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζουν σειρά σκληρών μέτρων λιτότητας στην οικονομία, ως προϋπόθεση για την εκταμίευση του χρηματοδοτικού «πακέτου» των 17 δισ. δολαρίων που ενέκρινε την περασμένη εβδομάδα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο. Την ώρα που γράφονταν τούτες οι γραμμές οι φασιστικές και εθνικιστικές δυνάμεις που στηρίζονται από ΗΠΑ και ΕΕ εξαπέλυαν γενική επίθεση ενάντια στους εξεγερμένους κατοίκους των ανατολικών περιοχών της χώρας.
Πηγή: Ριζοσπάστης

2 σχόλια:

  1. Που λες, κυκλοφορούν πληροφορίες, ότι οι επαναστατημένοι της Περιοχής, κυνηγούν τους στρατιώτες του Δεξιού Τομέα και του Ουκρανικού στρατού, στα γύρω δάση !!!

    Εν τω μεταξύ, στην ουσία, η Ρωσσία παραμένει με το δάχτυλο στη σκανδάλη !

    Για να δούμε ...
    Εχει πολύ "ψωμί" εκεί πέρα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @faros:
      Τις είδα αυτές τις πληροφορίες, αλλά δεν μπόρεσα να τις διασταυρώσω, οπότε και δεν τις αναμετάδωσα.
      -Μετά τα γεγονότα της Οδησσού ο Πούτιν θα έχει σοβαρό εσωτερικό πρόβλημα εάν ο Ρώσικος στρατός εξακολουθήσει να είναι θεατής. Είναι και η 9η Μάη σε λίγες μέρες...
      Υ.Γ.
      Άσχετο, αλλά με πετάει συνεχώς έξω το wordpress όποτε προσπαθώ να σχολιάσω (όχι μόνο σε εσένα....)

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.