Καλωσήλθατε στον Fadomduck2

To παρόν ιστολόγιο αποτελεί φυσική συνέχεια του Fadomduck στο οποίο θα βρείτε συλλογές κειμένων, παραπομπές σε ηλεκτρονικές διευθήνσεις με πολιτικά βιβλία και μουσική, καθώς και μια αρκετά μεγάλη συλλογή με αφίσσες από την Σοβιετική Ενωση (μέχρι και το 1956). Αρχείο με τα άρθρα του Fadomduck #1 θα βρείτε εδώ. O Fadomduck2 όπως και ο προκάτοχος του δηλώνει πως αν και ντρέπεται να κρύψει τις συμπάθειες του, δεν εκπροσωπεί καμμία συλλoγικότητα, παρά μόνο τον εαυτό του. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στο alepotrypa200@gmail.com

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Καταταγείτε μας έλεγαν...

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από το Σάββατο στο γνωστό κεμπαπτζίδικο του Μπαϊραχτάρη, όπου κατέφυγε φασίστας ο οποίος είχε την απρονοησία να πέσει επάνω στην ...πορεία των αναρχικών για τον Σακκά.
Εν τέλη τον γλύτωσαν από τα χειρότερα οι ...μετανάστες υπάλληλοι του μαγαζιού, και έφυγε ζωντανός, έστω και με το ΕΚΑΒ.
Προσέξτε το γεμάτο απορία βλέμμα του προς το τέλος του βίντεο, όπου στα μάτια του διαγράφονται ξεκάθαρα οι σκέψεις που περνούν από το άδειο ξυρισμένο κεφάλι του:
"Αφού εμένα μου είπαν πως άμα μπω στην Χρυσή Αυγή θα δέρνω..., γιατί τώρα τις τρώω;
Αυτά δεν μου τα είπε κανείς..."
Καταταγείτε μας έλεγαν...



Τα πλήρη στοιχεία του κυρίου αυτού, δημοσιεύθηκαν στο Athens Indymedia. Ο λόγος που δίνουμε την παραπομπή είναι γιατί η "επαγγελματική του ιδιότητα" προσθέτει ένα ακόμη κομματάκι στο παζλ "χτίσιμο παρακράτους".

11 σχόλια:

  1. Μάααλιστα... Πάντως τα ναυτικά του παν' καλύτερα απ' τα μαύρα.

    gdmn1973

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. @gdmn1973:
    Καλώς τα ναυτάκια τα ζουμπουρλούδικα...
    http://www.youtube.com/watch?v=LFbD-sEcx0M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο ενα βολεμενο παιδι της Πασοκο-νδ νυν ναζι για συνεχεια στο βολεμα...ΕΠΟΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έκανα νωρίτερα ένα σχόλιο το οποίο φαντάζομαι σβήστηκε γιατί με περάσατε για χρυσαύγουλο.
    Το μόνο πού θέλω να πω, είναι πώς δεν είμαι φασίστας (απλά μερικές φορές θέλω να είμαι λίγο παραπάνω σίγουρος για κάποια θέματα)! Και ότι τελικά λύθηκε από αλλού η απορία μου.
    Ευχαριστώ
    Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Κώστας:

    Το σχόλιο σου αρχικά δημοσιεύθηκε και απαντήθηκε, ακριβώς με το ερώτημα αν πρόκειται για εγκληματική αφέλεια (δική σου).
    Με μία ωριμότερη σκέψη, το μπλογκ αποφάσισε πως δεν συνδιαλέγεται με φασίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι η αλήθεια είναι ότι δεν πρόλαβα να απαντήσω, και ότι αργότερα κατάλαβα πως δεν είχε και τόσο νόημα η ερώτηση που έκανα... Απλά μου είχε φανεί λίγο περίεργη η υπόθεση στην αρχή.
      Όπως και να έχει, ακόμα και με ψευδώνυμο δεν θα ήθελα να με νομίζουν για φασίστα!
      Καλό βράδυ
      Κώστας

      Διαγραφή
    2. @Κώστας:
      Εφόσον θυμάμαι σωστά, η "απορία" που εξέφρασες ήταν, αν όταν βλέπουμε έναν σφίχτη με ξυρισμένο κεφάλι, μπλουζάκι "μολών λαβέ" με και τοκαρισμένη σημαία στο μανίκι, πως είμαστε σίγουροι πως είναι φασίστας, αν η ταυτότητα υποστηρικτή της Χ.Α. που έχει στην κωλότσεπη, δεν αναφέρει ευκρινώς το επώνυμο του;

      Αυτό για να κρίνουν και οι αναγνώστες αν υπέπεσα σε "αυθαίρετη" λογοκρισία...

      Διαγραφή
    3. Εγώ πάντως δεν είπα ποτέ, και άμα πέρασε κάπως αυτό ζητώ συγνώμη, ότι υπέπεσες σε αυθαίρετη λογοκρισία. Ίσα ίσα που πρόβλεψα τον λόγο που σβήστηκε το post μου (δεν ήταν δα και δύσκολο).

      Το θέμα μου από την αρχή ήταν ότι η κάρτα της Χ.Α. εμφανίστηκε αργότερα, και δεν αναφερόταν η ύπαρξη της στο αρχικό κείμενο του Indymedia, σαν να βρέθηκε μετά ένα πράγμα, και αντέδρασα με καχυποψία.
      Αλλά οκ, δεν πιστεύω ότι αξίζει άλλη ενασχόληση αυτό το θέμα!
      Κώστας

      Διαγραφή
  6. Τι άλλο θα μπορούσε να ναι?
    Όταν έγινε το επεισόδιο στο Μπαϊρακτάρη, πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ένα μπλουζάκι των ΛΟΚ δεν αποδεικνύει ότι κάποιος είναι Χρυσαυγίτης. Και ότι ένα τατουάζ ή ένα γυμνασμένο μπράτσο ή μια μπλούζα με διάφορα στρατοκαβλικά συνθήματα δεν δείχνει ότι κάποιος είναι φασίστας. Κάνανε λάθος. Παρακάτω η απόδειξη: Ο δαρμένος είναι Χρυσαυγίτης στην οργάνωση της Νίκαιας.
    https://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=536357426400238&set=a.130505780318740.10476.130031353699516&type=1&theater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Ανώνυμος2 Ιουλίου 2013 - 2:48 π.μ.:
      Ψευδώνυμο παρακαλώ. Ο ανώνυμος σχολιασμός δεν επιτρέπεται στο μπλογκ.

      Διαγραφή

Tα σχόλια στο μπλοκ πρέπει να συνοδεύονται από ένα ψευδώνυμο, ενσωματωμένο στην αρχή ή το τέλος του κειμένου, άν δεν υπάρχει εγγραφή στον blogger ή άλλη διαδυκτιακή υπηρεσία (βλέπε όροι σχολιασμού στο πάνω μέρος της σελίδας).
Ανώνυμα και υβριστικά σχόλια μπορούν να διαγράφονται χωρίς άλλη προειδοποίηση.